Het vinden van een haaruitvalremedie waar u op kunt vertrouwen en die dus echt werkt, kan een hele zoektocht zijn. Er zijn duizenden, zo niet miljoenen, verschillende producten en behandelingen die beweren dat ze u uw haar terug zullen bezorgen. Maar al te vaak is dat gewoon niet het geval. Het kan overweldigend zijn, vooral voor degenen die wanhopig op zoek zijn naar een oplossing.

We vroegen de experts van Vinci Hair Clinic hoe mensen kunnen voorkomen dat ze hun tijd en geld verspillen aan nutteloze haaruitvalremedies. Ze legden uit dat het kiezen van wetenschappelijk bewezen haarhersteloplossingen zoals minoxidil en finasteride de meest effectieve manier is om uw haar terug te krijgen.

Minoxidil

Minoxidil is een door de FDA goedgekeurd medicijn dat dagelijks op de hoofdhuid wordt aangebracht om mannelijke en vrouwelijke androgene alopecia te behandelen. Uit onderzoek is gebleken dat minoxidil al snel effect kan hebben, waardoor de haaruitval niet meer optreedt en nieuwe haargroei wordt gestimuleerd.

Finasteride

Finasteride is een door de FDA goedgekeurde oraal in te nemen medicatie die geschikt is voor mannen met androgene alopecia. In klinische studies stopte de haaruitval bij 86% van de mannen die finasteride gebruikten en nieuwe haargroei werd gestimuleerd bij 65%.

Vitamine en minerale supplementen

Supplementen die biotine, niacine en selenium bevatten, kunnen haaruitval helpen voorkomen en de haargroei onder verschillende omstandigheden stimuleren. Vitruvian Line  van Vinci Hair Clinic is een keer per dag in te nemen voedingssupplement dat is ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek en het omvat de genoemde en andere essentiële vitamines en mineralen voor de haargroei. Het bevat ook plantenextracten om de werking van DHT te blokkeren. Van bijvoorbeeld de zaagpalmbes is in veel onderzoeken aangetoond dat hij beschermt tegen mannelijk patroonkaalheid.

LLLT (Low Level Laser Therapy)

Lasertherapie op een laag niveau maakt gebruik van een speciaal ontworpen laserkap om licht naar de haarzakjes te sturen en de haargroei te stimuleren. Tijdens gecontroleerde klinische onderzoeken traden bij mannen en vrouwen die met LLLT werden behandeld, voordelen op zoals een gezondere hoofdhuid en dikker haar. LLLT kan ook worden gebruikt in combinatie met andere haaruitvalbehandelingen voor het behalen van betere resultaten.

De beste haaruitvalbehandeling voor u

Hoewel er veel verschillende klinisch bewezen haarherstelbehandelingen beschikbaar zijn, is het belangrijk om te onthouden dat de beste oplossing voor u afhankelijk is van uw aandoening. Om resultaten van hoge kwaliteit te bereiken, moet u uw reis op weg naar het herstellen van uw haar plannen in overleg met de experts van Vinci Hair Clinic. Ze kunnen uw toestand diagnosticeren en u adviseren over de beste behandelingen voor uw persoonlijke behoeften wat betreft uw haaruitval.

Wetenschappelijk bewezen haaruitvalbehandelingen waar u op kunt vertrouwen