Vinci Hair Clinic begrijpt dat iedereen verschillende behoeften heeft wat betreft haarherstel, en we zijn er trots op onze klanten een keuze aan gepersonaliseerde diensten op het gebied van haarherstel te kunnen bieden. We gebruiken de nieuwste technologieën om tegemoet te komen aan de unieke wensen en doelen van elk van onze patiënten met de persoonlijke service die ze verdienen.

Vinci Hair Clinic

Onze hoogopgeleide haarherstelexperts zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende service bij al onze internationale behandelklinieken. Niet alleen bieden we snellere herstelprocedures, maar ons team zal u in elk stadium van uw reis actief begeleiden met een professionele en vriendelijke aanpak zodat u zich comfortabel en verzorgd voelt.

Het aanbieden van een keuze aan diensten betekent dat we niet beperkt zijn tot het advies dat we kunnen geven. We hebben geen vooroordeel over welke haarhersteloplossing dan ook en zullen altijd de meest geschikte behandeling bieden die het beste tegemoet komt aan uw specifieke behoeften. Met Vinci Hair Clinic kunt u er zeker van zijn dat u in veilige handen bent, omdat u weet dat we echt de beste resultaten willen bereiken in het voldoen aan uw doelstellingen wat betreft uw haarherstel.

Chirurgische haartransplantatie

Onze chirurgische haarherstelteams die wereldwijd actief zijn, hebben ervaring in het uitvoeren van geavanceerde haartransplantatietechnieken, waaronder FUT, FUE en Vinci Max. Alle medewerkers van Vinci, van de artsen tot het medisch team, zijn volledig geregistreerd en gelicentieerd in hun respectieve landen en zijn toegewijd aan het welzijn van de klant. We hebben veel ervaring in cosmetisch chirurgisch haarherstel en geloven dat de beste resultaten alleen kunnen worden bereikt met een mix van artistieke vaardigheden en medische uitmuntendheid.

Om consistente kwaliteit te waarborgen en Vinci Hair Clinic in de top van de haartransplantatie te houden, zoeken we altijd naar manieren om nog verder te verbeteren. We houden ons op de hoogte van de nieuwste technologische vooruitgang en onderzoek, en bieden onze teams voortgezette opleiding.

Vinci Hair Clinic begrijpt dat de haartransplantatie procedure een levensveranderende beslissing is en dat het maken van de juiste keuze essentieel is voor uw geluk op de lange termijn. Onze kernovertuiging is het leveren van een eerlijke, open benadering, met een oprechte empathie voor uw zorgen en behoeften. We nemen altijd de tijd om naar u te luisteren en te begrijpen wat uw doelstellingen zijn wat betreft uw haarherstel en we zullen u laten zien wat we realistisch gezien kunnen bereiken. Chirurgisch haarherstel is niet voor iedereen geschikt, maar met een keuze uit andere haarverlies oplossingen beschikbaar, zijn er veel manieren waarop we u kunnen helpen. We vinden het belangrijk om realistisch en eerlijk te zijn over de resultaten die mogelijk zijn en u te begeleiden in het kiezen van de behandeling die het beste bij u past

tratamiento-micropigmentacion

Hoofdhuid micropigmentatie behandelingen

Als pioniers op het gebied van de micropigmentatie haarsimulatie onderzocht en ontwikkelde Vinci Hair Clinic deze innovatieve techniek als een alternatief voor haartransplantaties. We waren de eerste medische kliniek wereldwijd die de micropigmentatieprocedure voor de hoofdhuid introduceerde in ons assortiment aan oplossingen voor haarherstel en sindsdien hebben we onze techniek voortdurend verbeterd om natuurlijke, vleiende en langdurige resultaten aan onze klanten te bieden.

Voor ons is deze niet-chirurgische behandeling net zo belangrijk als onze chirurgische oplossingen voor haarherstel. We zijn ervan overtuigd dat kwaliteit en duurzame excellentie alleen ontstaat samen met consistente ontwikkeling van het oorspronkelijke concept en doorlopende verbetering van alle elementen van het proces, van de instrumenten en pigmenten, tot aan de applicatietechniek.

De Vinci Hair SMP is niet alleen het toevoegen van een kleur aan de huid. Het vereist creativiteit en artistieke vaardigheden, gecombineerd met ons speciaal gecreëerde assortiment aan pigmenten, om perfecte natuurlijke ogende resultaten te bereiken. In tegenstelling tot traditionele tatoeages, die in de loop van de tijd zich uitspreiden en van kleur veranderen, is Vinci’s SMP-techniek uitgetest en verfijnd om langdurige resultaten te geven. We zijn zo zeker van onze dienst dat we zelfs een garantie bieden.

Onze uiterst bekwame SMP-technici krijgen voortgezette trainingen om ervoor te zorgen dat hun kennis up-to-date is, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze volledig gekwalificeerd zijn wat betreft de uitvoering van de procedure volgens de hoogste standaarden. Onze zorg en aandacht voor detail zorgt ervoor dat de Vinci Hair Clinic SMP onze klanten de fantastisch uitziende, levensveranderende resultaten geeft die ze verdienen.

Hoofdhuid pigmentatie wordt aangeboden door een groeiend aantal klinieken en salons. Echter, alleen bij Vinci Hair Clinic heeft u de zekerheid dat u wordt behandeld door ervaren en uiterst vakkundige professionals. Vinci Hair Clinic specialiseert zich al jaren in SMP, en onze teams hebben duizenden behandelingen uitgevoerd in onze gespecialiseerde haaruitvalklinieken over de hele wereld. De hoofdhuid micropigmentatie is een uiterst technische procedure, daarom raden we u ten zeerste aan om u niet te laten behandelen in niet-medische klinieken of salons. SMP moet alleen uitgevoerd worden door technisch bekwame, goed opgeleide professionals die volledig begrijpen hoe ze de pigmentatie moeten ontwerpen, zodat het bij uw benig aangezicht past en er natuurlijk uit blijft zien naarmate u ouder wordt.

Vinci Hair Clinic wordt beschouwd als wereldleider in SMP en we zijn zeer trots op wat we te bieden hebben. Onze technici bereiken echt superieure resultaten, gebruik makend van hun artistieke vaardigheid om het uiterlijk van een kortgeschoren hoofd na te bootsenHet bewijs van onze vaardigheden komt van de vele klanten die graag hun ervaring hebben gedeeld. Ze waarderen niet alleen het artistieke vakmanschap van hun resultaat, maar ook het totale serviceniveau dat ze van ons hebben ontvangen. Net als elke goed uitgevoerde haarherstelprocedure, verhoogt SMP het gevoel van welzijn, herstel het gevoel van eigenwaarde en het vergroot het zelfvertrouwen.

De SMP is niet geschikt voor iedereen die lijdt aan haarverlies. We leggen veel nadruk op het overlegproces voordat we iemand voor de behandeling accepteren. Ons team van professionals is hoog opgeleid om u door elke stap van het proces te leiden. Ze zullen uw aandoening diagnostiseren voordat we aan u uitleggen hoe de behandeling wordt uitgevoerd, welke resultaten u kunt bereiken en of aan uw doelstellingen kan worden voldaan. Dit is een belangrijk proces om ervoor te kunnen zorgen dat we de SMP kunnen uitvoeren op het niveau dat het resultaat oplevert dat u verdient.