FUT- en FUE-haartransplantaties – Wat is het verschil?

FUT- en FUE-haartransplantaties – Wat is het verschil?

Gedurende de geschiedenis van het herstellen van haar hebben artsen veel verschillende operatietechnieken voor haartransplantaties uitgeprobeerd met verschillende niveaus van succes. Vandaag de dag is de procedure verfijnd en zijn er twee belangrijke haartransplantatiemethoden in gebruik: de Follicular Unit Transfer (= FUT = Folliculaire Eenheids Transplantatie) en Follicular Unit Extraction (= FUE = Folliculaite Eenheids Extractie).

Valt uw haar uit? Dit is wat u moet doen

Valt uw haar uit? Dit is wat u moet doen

Ons haar en hoe het eruit ziet, is diep verbonden met hoe we over onszelf voelen. Het heeft ook invloed op hoe anderen ons zien, en daarom kan haaruitval zo’n vervelende ervaring zijn. Als uw haar uit valt of er dunner uitziet, zal het negeren van het probleem het niet laten verdwijnen. Volg in plaats daarvan deze tips van de experts van Vinci Hair Clinic en u zult snel weer een gezonde haardos hebben.

Voorkom kaalheid met deze natuurlijke supplementen

Voorkom kaalheid met deze natuurlijke supplementen

Het nemen van vitamines en mineralen is een geweldige manier om uw haar zich gezond te laten voelen en het er gezond uit te laten zien. Maar, als u uw supplementen beperkt tot de gebruikelijke voedingsstoffen zou u iets kunnen missen. We bekijken vijf plantaardige supplementen om te ontdekken hoe ze u kunnen helpen terug te vechten tegen kaalheid en om een gezondere haardos te krijgen.