In een vorige blog bespraken we dat de mannen van de Britse koninklijke familie de neiging hebben om kaal te worden en merkten we op dat prins Harry, die toen pas verloofd was, tekenen van androgene alopecia begon te ontwikkelen. Recente persfoto’s hebben aangetoond dat zijn kale plek groter wordt.

De haaruitval van Prins Harry

Net als zijn oudere broer Prins William en zijn vader, Prins Charles, heeft de 34-jarige Harry typische tekenen van mannelijke patroonkaalheid. Zijn haaruitval concentreert zich rond zijn kruin, hoewel zijn haarlijn niet lijkt te zijn aangetast. Sinds de plannen voor zijn huwelijk met Meghan Markle in 2017 werden gemaakt, is de haaruitval van Harry aanzienlijk verergert. Zijn kruin is nu helemaal kaal en strekt zich uit tot op de achterkant van zijn hoofd.

Sommige roddelbladen hebben gesuggereerd dat de stress van het gaan trouwen en vader worden, kan hebben bijgedragen aan zijn haaruitval. De specialisten van Vinci Hair Clinic leggen echter uit dat dit soort progressie te verwachten is bij onbehandelde androgene alopecia. Het lijkt erop dat prins Harry op het moment heel weinig doet om zijn haaruitval te behandelen of te verhullen. Dit komt nogal als een verrassing, gezien het feit dat hij prins William plaagde over zijn kaal worden. De specialisten van Vinci Hair Clinic zeggen echter dat hij moet overwegen nu advies in te winnen om het meeste kans te hebben om zijn haar terug te krijgen.

Het verslaan van de mannelijke patroonkaalheid

Een goed motto om in gedachten te houden als u lijdt aan mannelijke patroonkaalheid en erover denkt om een haarherstelbehandeling te ondergaan, is “hoe sneller hoe beter.” In de vroegere stadia van haaruitval kunnen medische oplossingen zoals finasteride, minoxidil, LLLT, PRP- en mesotherapie zeer effectief zijn. Een goed gepland behandelingsprogramma kan verdere haaruitval stoppen en haargroei stimuleren. De enige permanente oplossing voor deze aandoening is echter de FUT- of FUE-haartransplantatie. Ongeacht welke techniek wordt gebruikt, moet u over voldoende donorhaar beschikken om een ​​goed resultaat met natuurlijke haardichtheid te creëren. Dit is een grotere uitdaging als u veel last van haaruitval hebt, maar dat betekent niet dat u de hoop op het terugkrijgen van uw haar moet opgeven. Vinci Hair Clinic ontwikkelde de Vinci Max-procedure om de chirurgische FUE- en FUT-technieken te combineren om de beschikbaarheid van transplantaten te maximaliseren.

Tijd om behandeling te ondergaan? De haaruitval van prins Harry verergert