Veroorzaakt anavar (oxandrolone) haaruitval?

Anavar (oxandrolone) is een steroïde op basis van DHT en kan bijdragen aan haaruitval bij mensen met een aanleg voor mannelijke kaalheid. Als u haaruitval ervaart of een familiegeschiedenis heeft met haarverlies, heeft u een verhoogd risico op het ervaren van haaruitval tijdens het innemen van anavar. Het gebruik van finasteride kan helpen bij het vertragen van de haaruitval, maar kan ook het dikmaak-effect van deze specifieke steroïde minimaliseren.

Zijn consultaties gratis?

Ja, alle Vinci Hair Clinic consultaties in het Verenigd Koninkrijk zijn gratis (met uitzondering van VIP/thuisconsult-sessies.)

Kan ik een haartransplantatie in Spanje ondergaan, maar mijn de verwijdering van mijn hechtingen en nazorg in het Verenigd Koninkrijk laten verrichten?

Ja. Welke Vinci Hair Clinic-locatie u dan ook kiest voor uw behandeling, u bent altijd welkom om naar een andere Vinci-kliniek te gaan voor de nazorg. Bijvoorbeeld, de meeste van onze patiënten in Malaga, Spanje, komen uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Voor hen is het een handige mogelijkheid om de operatie in Malaga te laten uitvoeren, daarna van een paar dagen zon aan de Costa del Sol te genieten en dan terug te keren naar huis. We bieden deze patiënten volgens hun voorkeuren verwijdering van de hechtingen en nazorg aan in onze Britse klinieken.

Kan ik koffie drinken op de dag van mijn haartransplantatie?

Koffie bevat cafeïne, dat is een stimulant en tijdens een haartransplantatie wilt u zich rustig en ontspannen voelen. In de meeste gevallen geven we een lichte verdoving om ervoor te zorgen dat uw comfort en koffie de gevolgen ervan kunnen verminderen. In het algemeen raden we aan tot na de operatie te wachten met koffie te drinken.

Kan ik mijn verzekering laten betalen voor mijn haartransplantatie?

In de meeste gevallen niet. In het Verenigd Koninkrijk betalen de NHS elk jaar een handvol operaties, maar niet in normale gevallen van kaalheid of dunner worden van het haar. We hebben een paar klanten gehad die hun haar hebben verloren na ongevallen waarbij er een particuliere verzekeringsverplichting aanwezig was en de verzekeringsmaatschappij heeft betaald voor hun haartransplantatie. Helaas, als u normaal dunner worden van het haar en kaalheid ondervindt, is dat bij u niet het geval.

Kan ik een haartransplantatie hebben na een micro hoofdhuid pigmentatie?

Ja, dat kan en het zal de haargroei op geen enkele manier beïnvloeden. Veel mensen die helemaal kaal zijn, kiezen ervoor om hun MSP-behandeling aan te vullen door enkele honderden haren te implanteren met onze FUE-techniek. We verdelen de transplantaten over de hoofdhuid om de realistische textuur en gevoel van korte haargroei te geven bij het aanraken van door hun hoofd. Dit resulteert in een volledig natuurlijke uitstraling, en het haar groeit net zo goed als in gebieden die niet met hoofdhuid pigmentatie zijn behandeld.

Kan ik haar van iemand anders transplanteren?

Nee, uw lichaam zou het vreemde weefsel afwijzen.

Kan iemand met trichotillomanie een haartransplantatie ondergaan?

Trichotillomanie (haartrekkingsstoornis) is een stoornis waardoor de patiënt een onweerstaanbare drang ervaart om aan zijn/haar eigen haar uit te trekken. De herhaalde krachtuitoefening van het trekken kan de haarfollikels beschadigen, eventueel zelfs resulterend in het niet meer groeien van het haar. Hoewel we haartransplantaties op trichotillomanie-patiënten kunnen uitvoeren (indien het donorgebied een geschikte haargroei heeft), raden we deze aanpak alleen aan als de aandoening onder controle is. Als dat niet het geval is, bestaat er een risico dat de patiënt de nieuw getransplanteerde transplantaten uit zal trekken, en daardoor de totaalresultaten van de behandeling zal beïnvloeden. Als u bezorgd bent over trichotillomania, vermeld dit tijdens uw consult bij de Vinci Hair Clinic.

Kan de micro hoofdhuid pigmentatie worden gebruikt om de uitstraling van microhaar voor een terugwijkende haarlijn te creëren?

Micro hoofdhuid pigmentatie kan de uitstraling van microharen of kort/geschoren haar in de frontlijn creëren. U moet echter wel de beperkingen eerbiedigen die het verlagen van de haarlijn met zich meebrengt. Als we voor de terugwijkende lijn werken, zult u uw haar niet lang kunnen laten groeien. U zul uw haar verplicht elke 2 tot 3 dagen moeten scheren, om het contrast natuurlijk te houden tussen het MSP-haar en uw bestaande haar. Voor gepersonaliseerd advies over hoe micro hoofdhuid pigmentatie voor u zal werken, regelt u een privé-consult bij Vinci Hair Clinic.

Kunnen vrouwen ook een MSP-behandeling ondergaan voor dunner wordend haar?

Ja, we hebben veel vrouwen die lijden aan haaruitval succesvol behandeld door MSP te gebruiken om dunner wordende gebieden te camoufleren.

Zien haartransplantaties er natuurlijk uit?

Ja. Bij Vinci Hair Clinic zijn we toegewijd aan het bereiken van de meest natuurlijke resultaten voor onze klanten. We begrijpen dat een succesvolle transplantatie niet alleen over techniek gaat, maar ook over zorgvuldige, goed geplande plaatsing van de transplantaten. We geven bijzondere aandacht aan haarlijnontwerp, met inachtneming dat het er zowel vandaag goed moet uitzien en ook terwijl u ouder wordt. Voor een volledig natuurlijke uitstraling plaatsen we alleen enkelvoudige graften en fijnere haren aan de voorzijde in de buurt van de haarlijn. Naarmate we verder naar achteren van de haarlijn bewegen, implanteren we dikkere haren om de dichtheid te verhogen.

Biedt u haarsystemen aan?

Vinci Hair Clinic verstaat onder haarsystemen de pruik type systemen die door vele merken worden verkocht. Inderdaad, haarsysteem is niets anders dan een chiquere manier om pruik of haarstuk te zeggen, en nee, we leveren of onderhouden deze niet. We helpen echter wel veel mensen die van hun haarsysteen af willen komen, met haartransplantaten of micro scalp pigmentatie-behandelingen, om hun haar te herstellen zonder het ongemak van een pruik te dragen.

Hoe werkt een haartransplantatie?

Simpel gezegd, een haartransplantatie verwijdert permanente haarfollikels, die genetisch geprogrammeerd zijn om te groeien voor de rest van uw leven, uit het donorgebied aan de achterkant en de zijkanten van het hoofd. Dit haar wordt dan in de dunner wordende en kalende gebieden van de hoofdhuid geplaatst.

Hoe lang duurt een haartransplantatie?

De duur van de procedure is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Gemiddeld zal een Vinci-haartransplantatiesessie tussen de 3 en 6 uur duren. Na de procedure kunt u direct naar huis gaan en ontspannen.

Vinci FUE-sessies kunnen aanzienlijk langer duren en in sommige gevallen meer dan één dag nodig hebben, als een groot gebied wordt behandeld. We hebben onze technieken ontwikkeld om het FUE-proces aanzienlijk te verkorten, met behoud van dezelfde kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Hoeveel haren zitten er in elke graft?

Het aantal zal van individu tot individu verschillen, maar onze ervaring vertelt ons dat er gemiddeld 2,5 haren per follikel zal zijn, dus 4 haargrafts zullen gemiddeld 10 haren bevatten.

Hoeveel kost een haartransplantatieprocedure?

De kosten van een haartransplantatieprocedure hangen sterk af van uw stadium van haaruitval en uw verwachtingen, evenals het type haartransplantatie dat u nodig heeft. Een haartransplantatie is een permanente procedure en zal voor de rest van uw leven zichtbaar zijn. Terwijl de kosten belangrijk zijn, moet de kwaliteit van het werk uw eerste prioriteit zijn bij het kiezen van een bedrijf voor uw haarherstel. Bij Vinci Hair Clinic beginnen procedures vanaf slechts 3000 euro. Financieringsopties kunnen beschikbaar zijn om de behandeling betaalbaarder te maken.

Ik ben diabeticus en gebruik insuline – is een behandeling voor haartransplantatie voor mij veilig?

Ja, Vinci Hair Clinic heeft talrijke patiënten behandeld die diabetici zijn en insuline gebruiken. Het is belangrijk dat u het medisch team informeert over uw aandoening zodat ze alle nodige voorzorgsmaatregelen kunnen treffen voor uw veiligheid.

Ik zie zeer weinig groei op mijn hoofdhuid 3 maanden na de behandeling en ik ben bang dat er iets niet goed is?

Het is zeldzaam om de eerste 3 maanden na de behandeling al veel groei te zien. In dit stadium beginnen de haarschachten pas net uit de hoofdhuid te komen, maar het is belangrijk om te onthouden dat we allemaal in een ander tempo genezen. De consultants van Vinci hebben het genoegen gehad om mensen te zien met prima resultaten na een relatief korte tijd na hun haartransplantatie, evenals die waarbij bijna geen groei te zien was in dezelfde periode. Houd er rekening mee dat het uiterlijk van uw haar in dit stadium ver verwijderd is van het uiteindelijke resultaat.

Na 3 maanden zou u zich niet al te veel zorgen moeten maken – u zou in de komende maanden meer haren moeten gaan zien. Na 6 maanden moet er sprake zijn van merkbare groei, hoewel u pas na een jaar het eindresultaat kunt waarderen.

Ik heb 6 weken geleden een transplantatie gehad en heb nog steeds roodheid op mijn hoofdhuid, wat moet ik doen?

Zoals altijd is het moeilijk om advies te geven zonder het getroffen gebied te zien, maar van wat u schreef klinkt dit heel normaal. Roodheid in dit stadium wordt meestal daar veroorzaakt waar haarschachten na de haartransplantatie zijn afgebroken en de follikel die onder het oppervlak bleef, is begonnen met het produceren van een nieuwe haarschacht die door de hoofdhuid duwt. Dit is meestal duidelijker waar te nemen bij haartransplantaties waarbij een hoge dichtheid aan transplantaten in een klein gebied worden geplaatst. Soms kan dit leiden tot rode vlekken. Probeer deze plekken niet uit te knijpen, hoewel ze eruit kunnen zien als puistjes, omdat dit de follikel kan beschadigen of een infectie kan veroorzaken. Zon en hitte zijn het beste om de hoofdhuid te verzachten en het genezingsproces te vergemakkelijken, maar het zal mettertijd vanzelf oplossen, zelfs bij degenen die niet zo gelukkig zijn om in een zonnig klimaat te leven. Voor meer persoonlijk advies over uw specifieke geval, neemt u contact op met uw specialist bij Vinci Hair Clinic.

Ik had een week geleden een micro hoofdhuid pigmentatie en de kleur is erg vervaagd. Ik ben bang het helemaal verdwijnt, is dat mogelijk?

Het klinkt alsof u uw eerste sessie een week geleden heeft gehad en het is normaal dat de kleur minder intens wordt gedurende deze periode. U heeft 2 tot 3 sessies nodig om het gewenste eindresultaat te behalen, en in sommige gevallen meer. Dit komt doordat de hoofdhuid een levend materiaal is, soms absorbeert een hoofdhuid een aanzienlijke hoeveelheid pigment, terwijl een andere het bijna volledig in de eerste sessie zullen opnemen. De waarheid is dat het makkelijk is om pigmenten donkerder te maken en toe te voegen, maar het is veel moeilijker om iets dat te donker of te sterk is te verwijderen. Voorzichtigheid is niet alleen aanbevolen, maar een regel voor al onze MSP-technici.

Na de tweede sessie zou u het eindresultaat moeten zien of tenminste bijna, gezien het feit dat sommige mensen meer sessies nodig hebben dan anderen.

Ik zag in een tv-show een chirurgische robot die een FUE uitvoert. Heeft u deze ook en zijn ze beter dan een normale FUE?

Vinci Hair Clinic gebruikt geen chirurgische robots voor haartransplantaties. Hoewel de transplantatie robots futuristisch lijken, worden ze nog steeds gecontroleerd door een dokter, die aan de machine commando’s geeft die het mogelijk maken om enten uit de hoofdhuid te drukken. Hoewel sommige mensen beweren dat de robotarm beter is dan een vaste hand bij FUE-extractie, geloven we het tegendeel. Het risico op schade met behulp van de robot is groter en het heeft geen voordelen voor de chirurg of de patiënt.

Als haartransplantaties zo goed zijn, hoe komt het dan dat er nog zoveel kale mensen zijn?

Hoewel haartransplantaties al een aantal jaren succesvol zijn uitgevoerd, zijn er nog steeds een groot aantal mensen die zich niet realiseren hoe eenvoudig de procedure is en hoe goed de resultaten zijn. Het besluit om een haartransplantatie te ondergaan is een heel persoonlijke die je uiterlijk, zelfvertrouwen en levenskwaliteit aanzienlijk kan verbeteren, maar het moet niet te licht worden opgenomen – het is een chirurgische behandeling. Vinci Hair Clinic is van mening dat het belangrijk is dat klanten volledig op de hoogte zijn van hun opties voor haaruitval en we zullen u ondersteunen bij het bepalen of haartransplantaties of onze andere haarherstelbehandelingen goed voor u passen.

Is een haartransplantatie goedkoper in Brazilië dan in het Verenigd Koninkrijk?

Over het algemeen zijn de prijzen op beide plaatsen zeer vergelijkbaar. Uiteraard zijn de totale kosten afhankelijk van uw gekozen chirurgische techniek (FUE, FUT, Vinci Max), het aantal grafts, enz. Maar meestal is er geen aanzienlijk verschil in prijzen tussen deze locaties.

Is FUE beter dan de striptechniek (FUSS /FUT)?

Dit is een onmogelijke vraag om te beantwoorden, omdat zo veel variabelen bepalen welke techniek beter is voor uw individuele wensen. Overwegingen zijn onder meer het aantal transplantaten die moeten worden getransplanteerd, het soort haar, de toestand van het donorgebied, de verwachtingen en of u gewoonlijk uw haar opgeschoren of zeer kort draagt. We raden u aan een privé-consult bij onze specialisten bij te wonen, waar de voor- en nadelen van elke methode kunnen worden geëvalueerd voor uw specifieke geval en gepersonaliseerde aanbevelingen kunnen worden gedaan.

Is er enig risico op bijwerkingen, of complicaties zoals infecties?

Bij Vinci Hair Clinic hebben we haartransplantaties tot een wetenschap verheven, zodat u er zeker van kunt zijn dat er geen risico is op bijwerkingen of complicaties. Alle apparatuur is gesteriliseerd volgens de hoogste medische standaard en u krijgt een antibioticum zodat er geen kans is op een infectie. We geven volledige instructies en een nazorgkit, en helpen u om uw implantaten gedurende de herstelperiode te verzorgen en post-chirurgische infecties te voorkomen.

Wat gebeurt er als ik geen goede kandidaat voor een haartransplantatie ben?

Als u geen goede kandidaat bent voor een haartransplantatie, zal de consultant zijn/haar eerlijke beoordeling van uw geval geven en alternatieve opties aanbevelen, waaronder MSP of medische behandelingen.

Wat kan ik verwachten wanneer ik een consult bij Vinci Hair Clinic bijwoon?

Tijdens de consultatie zal uw Vinci-specialist uw stadium van haaruitval evalueren en de oorzaak bepalen. We zullen uw verwachtingen bespreken en u laten weten wat we realistisch gezien kunnen bereiken met de voor u beschikbare behandelingsopties.

Wat is een haargraft?

Haar groeit op natuurlijke wijze in bundels van een tot vijf haren – elke bundel staat bekend als een haargraft.

Welke grootte van FUE-punch is het beste voor FUE?

Dit hangt af van de textuur van het haar, van de grootte van de grafts en van welk gebied waar ze in geïmplanteerd moeten worden. Voor een wenkbrauwtransplantatie is 0,6 mm de norm, terwijl we normaliter de 0,8 tot 1 mm gebruiken voor een normale FUE-haartransplantatie. Gewoonlijk ziet u geen zichtbare littekens met punches van deze grootte, maar ze zijn nog steeds groot genoeg om een transplantaat met vier haren uit de hoofdhuid te halen zonder dat die wordt beschadigd.

Wanneer kan ik mijn normale activiteiten weer oppakken na de procedure?

Zolang uw werk geen inspannende activiteiten inhoudt, kunt u de volgende dag weer aan het werk gaan, hoewel we het aanbevelen om een paar dagen vrij te nemen, indien mogelijk. U kunt uw haar de dag na de procedure wassen en stylen, met behulp van de producten en instructies die in uw nazorgkit zijn geleverd.

Waarom verlies ik mijn haar?

Haarverlies heeft een aantal oorzaken en het is belangrijk om een deskundige diagnose te laten stellen om de juiste behandeling voor uw specifieke aandoening te kiezen. Bijvoorbeeld, de mannelijke kaalheid wordt veroorzaakt door een hormoon genaamd DHT (dihydrotestosteron) dat de haarfollikels bovenop het hoofd beschadigd, maar geen invloed heeft op de haren aan de achterkant en de zijkant van het hoofd. Hetzelfde hormoon veroorzaakt haaruitval bij vrouwen, maar in een ander patroon. Andere oorzaken van haaruitval zijn stress, hoofdhuid aandoeningen en sommige medicijnen. Voor gepersonaliseerd advies over haaruitval regelt u een privé-consult met Vinci Hair Clinic.

Moet ik mijn hoofd scheren voor mijn haartransplantatie?

Voor FUT wordt alleen het haar op het donorgebied kortgeknipt en de rest van uw haar wordt niet aangeraakt. Zolang u ongeveer 1 cm haarlengte aan de achterkant van uw hoofd heeft, zal uw haar er hetzelfde uitzien na de operatie zoals het dat altijd heeft gedaan.

Vinci FUE-sessies vereisen dat we het donorgebied heel kort knippen.

Zal het haar natuurlijk groeien?

Absoluut. Als we uw eigen natuurlijke haar gebruiken, blijft het in hetzelfde tempo groeien als de rest van uw haar.

Zal de procedure pijn doen?

Tijdens de procedure zou u geen pijn moeten ervaren. Aan het begin van de behandeling ontvangt u een lokale verdoving die het donor- en ontvangstgebied helemaal verdooft en uw comfort tijdens de operatie verzekert.

Zal het getransplanteerde haar speciale zorg nodig hebben?

Nee, na de herstelperiode behoeven uw transplantaten geen speciale zorg. U behandelt ze precies zoals u dat doet met de rest van uw haar. Gebruik de shampoo van uw keuze, gebruik de haarstijl die u wilt, zwem, doe aan contactsporten – u kunt uw haartransplantaten vergeten en verder genieten van het leven.

Zal het getransplanteerde haar echt groeien gedurende de rest van mijn leven?

Ja. De haarfollikels die we uit het donorgebied transplanteren zijn genetisch geprogrammeerd om te groeien voor de rest van uw leven. Dit verandert niet wanneer we de haren overbrengen naar het kalende of dunner wordende gebied.

Hoe werkt Laser Cap™?

Zowel zonlicht als planten helpen om te groeien, lasertherapie stimuleert de gezonde haargroei door het veilige gebruik van licht. De Laser Cap™ stuurt licht over de hoofdhuid en stimuleert het bloed en haarcellen onder de hoofdhuid om te groeien en te reproduceren, de reparatie van beschadigde cellen en verzwakte haarfollikels te bevorderen. De haarfollikels absorberen het licht in de vorm van energie, die op zijn beurt celmetabolisme stimuleert, zuurstofvrije radicalen vernietigd en de bloedstroom verbetert. Het resultaat? Dikker, gezonder haar, en in veel gevallen hergroei van het haar.

Wie kan Laser Cap™ gebruiken?

Laser Cap™ is een mogelijke behandelingskeuze in het beheer van androgene alopecia (mannelijke/vrouwelijke patroon kaalheid), telogeen effluvium en menopauze haarverdunning. Gebruik Laser Cap™ om de voortgang van haaruitval te stoppen en nieuwe haarhergroei te stimuleren.

Hoe lang zal het duren voordat ik resultaten zie met behulp van Laser Cap™?

De resultaten variëren afhankelijk van de toestand van het haar bij het begin van het gebruik. Veranderingen beginnen op het cellulaire niveau van de haarschacht en na 60 dagen van consistent gebruik (zoals aangegeven) zal de Laser Cap™ de voortgang van het overmatige haarverlies stoppen en een geleidelijke toename van het haarvolume, de dikte en de groei stimuleren.

Kan ik Laser Cap™ gebruiken naast andere haarverliesbehandelingen, zoals rogaine of propecia?

Ja, het is volledig veilig om de Laser Cap™ te gebruiken naast andere non-chirurgische haarverliesbehandelingen zoals rogaine/minoxodil en propecia/finasteride.

Kan ik de Laser Cap™ gebruiken als ik een haartransplantatie heb gehad?

Patiënten die haartransplantaties hebben ondergaan kunnen profiteren van het Laser Cap™-behandelingsprogramma. Van laser-haartherapie is gebleken dat het een geweldig hulpmiddel is om de wondgenezingstijd na de operatie te versnellen, evenals voor het stimuleren van nieuwe haargroei van een transplantatie. Oudere haartransplantatie resultaten kunnen ook verbeterd worden met LLLT, omdat het in wezen een anti-verouderingsbehandeling voor het haar en de hoofdhuid is.

Werkt Laser Cap™ bij vrouwen?

De Laser Cap™ is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Hoe vaak moet ik de Laser Cap™ gebruiken?

Bij consistent gebruik, 30 minuten per dag, 3 keer per week, zien patiënten gewoonlijk een verschil in hun dunnere haar binnen 60 dagen

Wanneer kan ik de Laser Cap™ gebruiken?

De Laser Cap™ is ontworpen met uw gemak en drukke levensstijl in het achterhoofd. Er is geen behoefte aan frequente terugkeerbezoeken aan de kliniek voor behandeling. Laser Cap™ kan gebruikt worden tijdens het rijden, terwijl u in beweging bent of gewoon in het comfort van uw eigen huis.

Kan ik de Laser Cap™ in een hoed zetten?

U kunt hem in een hoed zetten die groot genoeg is om hem vast te houden, baseball caps, mutsen, bandana’s, hoofdsjaals en zomerhoeden zijn allemaal geschikt. U kunt ook de Laser Cap™ op zichzelf dragen. Een oplaadbare riemclipbatterij die praktisch onzichtbaar is, levert de stroom voor de cap. Alles wat men zal opmerken is uw gezondere, vollere, dikkere haar.