Vanaf de beginjaren in het aanvankelijk door haar gekozen werkgebied van de geneeskunde (kindergeneeskunde), wordt Dr. Susanne Rossler al gedreven door een aangeboren verlangen om mensen te helpen. Ze is gepassioneerd over het bieden van het hoogste niveau van zorg en aandacht aan patiënten, en over het werken met microchirurgische technieken.

 

Voordat ze bij Vinci Hair Clinic in dienst trad, werkte ze in de chirurgische haartransplantatie-industrie, en ontwikkelde daar een hoog niveau van kennis en vaardigheden en een diepe liefde voor haar werk. In haar ogen is de patiënt altijd nummer één en het leveren van het best mogelijke resultaat is haar hoogste prioriteit.

De in Duitsland geboren Dr. Rossler spreekt vloeiend Spaans en Engels en communiceert op een zorgzame en zelfverzekerde manier. Ze wordt in haar werk ondersteund door een bekwaam team.

“Onder de zorgzame en tactvolle begeleiding van een geweldige chirurg, te weten Dr. Susanne Rossler, en haar team van technici, verliep de hele procedure heel vlot!” G.W., een patiënt die werd behandeld door Vinci Hair Clinic, Malaga

Na stages in Noord-Amerika en Azië, en het schrijven van een aantal medische artikelen die zijn gepubliceerd, gelooft ze heilig in het verder bekwamen van zichzelf en haar patiënten. Ze zorgt ervoor dat ze altijd op de hoogte is van de nieuwste chirurgische technieken en de vooruitgang op het gebied van de medische kennis om aan haar patiënten behandelingen van superieure kwaliteit te bieden.

Dr. Rossler voert FUT- en FUE-haartransplantaties uit met de nadruk op esthetisch goed uitziende resultaten, en dan met name het zorgen voor een flatterend haarlijnontwerp en -positie. Haar toewijding aan perfectie en nauwgezette aandacht voor detail, combineren perfect met haar zorgzame aanpak om zodoende prachtige, natuurlijk uitziende resultaten te bereiken voor haar patiënten.