Dr. Roomi is een plastisch chirurg, die ervoor heeft gekozen om zich verder  te specialiseren in alle haartransplantatie behandelingen: FUE, FUT evenals wenkbrauw-, baard- en lichaamshaar transplantatie. Dr. Roomi heeft meer dan 2000 haartransplantatie behandelingen over de hele wereld uitgevoerd. Hij heeft gewerkt in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Saoedi-Arabië en Dubai (Verenigde Arabische Emiraten).
Dr. Riad Roomi Vinci Hair Clinic

 

 

 

 

 

 

Dr. Roomi is sinds 1997 lid van de ISHRS (International Society of haartransplantatie) en is een door de ABHRS (Amerikaanse Raad voor Haarrestauratie Chirurgie) gecertificeerd haartransplantatie specialist.

Dr. Roomi is een expert in haartransplantaties en heeft artikelen in tijdschriften over dit onderwerp gepubliceerd. Hij was onder meer de leider van een studie over de bevriezing van de haarfollikels die hij presenteerde op een vergadering van de ISHRS en vele aanwezigen toonden grote interesse. Hij vervolgt zijn onderzoek nu via Vinci Haarkliniek.

Dr. Riad Roomi is volledig geregistreerd om geneeskunde te beoefenen in Dubai (VAE) en is ook geregistreerd bij de GMC (General Medical Council) in het Verenigd Koninkrijk waar hij jarenlang haartransplantaties uitvoerde.

Adviesoverleggen zijn gratis en de resultaten zijn gegarandeerd. Je kunt  zelfs je reis naar een vollere haardos in Dubai beginnen samen met de Vinci Haarkliniek door het invullen van ons online adviesoverlegformulier of door direct contact met ons op te nemen op nummer 00.971 4 2.989.884.