Dr-Luciano-Lovisi

Dr. Luciano Lovisi’s aangeboren deskundigheid op het gebied van dermatologie, samen met zijn chirurgische capaciteiten, gaven hem de vaardigheden die nodig zijn om een haartransplantatie op het hoogste niveau uit te voeren. Hij gelooft dat de beste haartransplantatie een mix is van medische excellentie en artistieke vaardigheden om het meest natuurlijke resultaat te bereiken. Zijn doel is het om de beste chirurgische procedures op het gebied van haartransplantatie te bieden in combinatie met de optimale zorg voor zijn patiënten.

Hij is zelf een haartransplantatie patiënt bij de Vinci Haarkliniek Clinic en een specialist in Dermatologie en Chirurgie van het Skin Institute / UNIFESP, en begeleid door Dr. Valeria Petri, vice-kanselier.

Dr. Luciano promoveerde in de geneeskunde aan de Metropolitan University van Santos (SP) en promoveerde daarna ook in de dermatologie en cosmetica aan de Advanced School of Medical Sciences van Minas Gerais. Het was in die tijd dat hij zijn liefde vond voor esthetische schoonheid en hoe een haartransplantatie zo’n positieve invloed kan hebben op iemands leven.

“Haaruitval kan een grote impact hebben op vele mannen en vrouwen en ik ben blij dat ik de mogelijkheid heb om niet alleen de gebieden waar haarverlies optreedt te restaureren, maar tevens het zelfvertrouwen en de eigenwaarde van mijn patiënten te herstellen.”

Een belangrijk aspect waarvan Dr. Lovisi gelooft dat het van vitaal belang is voor zijn capaciteiten op het gebied van haartransplantaties, is dat hij altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in de geneeskunde, Dr. Luciano woont regelmatig conferenties bij in Brazilië en in het buitenland, en is een lid van de Braziliaanse Vereniging van Klinische – Chirurgische Dermatology.