Dr. Sebastian is een zeer getalenteerde haarrestauratie expert met een passie voor micro- en plastische chirurgie.

Het winnen van Awards bij de Vereniging van Algemene chirurgie, en ook op dermatologische congressen, hebben hem tot een zeer gewilde specialist gemaakt op het gebied van plastische en esthetische chirurgie. Het was zijn passie voor de microchirurgie die hem uiteindelijk attent maakte op haartransplantaties. Door zijn werk en zijn natuurlijke talent, artistieke flair en aandacht voor detail, helpt hij om het zelfvertrouwen en de eigenwaarde van mensen te herstellen.

Dr. Flaviu Sebastian Deme is ook GMC-geregistreerd en werkte als plastisch chirurg in het St Thomas ziekenhuis in Londen, voordat hij als haartransplantatie chirurg bij Vinci ging werken in onze Harley Street kliniek.

Dr. Flaviu Sebastian Deme is even bedreven in de FUE (Follicular Unit Extraction), FUT (Follicular Unit Transplantatie), Vinci Max combinatie procedures, transplantaties van lichaamshaar, baardtransplantaties, wenkbrauwrestauratie, evenals chirurgische litteken camouflage met behulp van de trichophytic sluitingstechniek.

Hij is een groot voorstander van het gebruik van PRP (Plasma Rich Platelets = plasma verrijkte bloedplaatjes) als een stoppen en omkeren van haaruitval, evenals in het vermogen van deze behandeling om betere resultaten te behalen op het gebied van de camouflage van littekens  en snellere haargroei na haartransplantaties.

Je kunt contact opnemen met Dr. Flaviu Sebastian Deme via onze haartransplantatie-kliniek in Harley Street, London.