Scalp MicroPigmentation USADe Vinci VS Haarkliniek is ’s werelds grootste haartransplantatie en hoofdhuid micropigmentatie  kliniek met operaties die zich uitstrekken tot over de hele wereld. Het hart van onze Amerikaanse activiteiten is gelegen op ons hoofdkantoor in Miami, Florida. We zijn ook verheugd dat we onlangs onze nieuwe kliniek in New York City kliniek  hebben geopend voor zowel consulten als SMP-behandelingen.

We zijn zeer verheugd om aan al onze klanten de mogelijkheid te kunnen bieden om te profiteren van de wereldberoemde en levensveranderende haartransplantatie behandelingen van de Vinci Haarklinieken. De Vinci Haarkliniek is een van oudsher gevestigde medische kliniek met zeer uitgebreide ervaring op een breed gebied van haartransplantatie behandeliWe zijn zeer verheugd om aan al onze klanten de mogelijkheid te kunnen bieden om te profiteren van de wereldberoemde en levensveranderende haartransplantatie behandelingen van de Vinci Haarklinieken. De Vinci Haarkliniek is een van oudsher gevestigde medische kliniek met zeer uitgebreide ervaring op een breed gebied van haartransplantatie behandelingen.ngen.

De Vinci Haarkliniek is verheugd om onze opmerkelijke SMP of Hoofdhuid Micro Pigmentatie aan de burgers van de Verenigde Staten van Amerika. Aan te kunnen bieden. Ook al zul je nergens ter wereld een kliniek vinden die meer hoofdhuid pigmentatie behandelingen doorvoert, we zijn er erg trots op dat we al onze SMP Hoofdhuid Micro Pigmentatie behandelingen benaderen met dezelfde hoge ethiek en dezelfde strenge kwaliteitseisen die we toepassen op alle chirurgische ingrepen en die je mag verwachten van elke medische ingreep. Klanten uit elke staat van de VS, waaronder New York, Californië, Washington, Nevada, Seattle et cetera kunnen nu genieten van de voordelen van de Vinci Haarklinieken MSP ™ behandelingen.

Deze innovatieve procedure, ook wel bekend als SMP of hoofdhuis tatoeage, is een niet-chirurgische manier om de indruk te geven van geschoren of gemillimeterd hoofdhaar. Deze baanbrekende behandeling kan ook worden gebruikt om visuele volheid toe te voegen aan haarverlies voor zowel mannen als vrouwen, evenals voor alopecia patiënten.

We bieden ook medische en niet-chirugische behandelingen voor haaruitval:


Vinci Hair Clinic heet je van harte welkom om te komen profiteren van ons GRATIS, een op een consult, waarin we je meer over onze MSP ™ behandelingen kunnen uitleggen en je kunnen laten zien hoe en waarom de Vinci Haarklinieken de enige juiste keuze zijn voor verandering.

Je kunt vandaag nog contact opnemen met de kliniek door ons gratis te bellen op 1 844 948 4624, of simpelweg door het invullen van een van onze consultatieformulieren, waarna een lid van ons haartransplantatie team contact met je zal opnemen.

VS Haarklinieken: