leedsDe Vinci Haarkliniek biedt al jaren consulten aan in Londen, Manchester, Birmingham, Glasgow en Dublin. Maar mensen die verder noordelijk wonen moesten altijd grote afstanden overbruggen voor een consultatie voor haaruitval. De Vinci kliniek in Leeds werd in 2014 geopend en sindsdien kunnen we onze diensten aanbieden aan klanten in Yorkshire en het Noordoosten van Engeland via deze nieuwe kantoorlocatie in Leeds.

De Vinci Haarkliniek ligt bij knooppunt 47 van de M1, en kort bij de M62, en in het centrum van de stad naast de financiële wijk. De locatie is gemakkelijk te vinden. Het treinstation Leeds ligt op minder dan vijf minuten loopafstand en er is ook parkeerruimte beschikbaar.

Het kantoor in Leeds biedt een volledig gamma aan consulten, met inbegrip van:  FUT -(Strip) haartransplantaties, FUE – en wenkbrauwtransplantaties, Vinci Max en ook SMP (Scalp MicroPigmentation = Hoofdhuid Micropigmentatie).

Zoals altijd bij Vinci Haarkliniek, zijn onze adviezen volledig vertrouwelijk, gratis en inclusief een complete volledige analyse van je hoofdhuid met behulp van een digitale proscope, die zal helpen bij het voorspellen van toekomstige haaruitval, je haarfollikels zal analyseren en je zal voorzien van het beste advies. Hierdoor kom je weer  een stap dichter bij een vollere haardos komt.

We zijn erg blij om zo veel mogelijkheden aan te kunnen bieden vanuit onze nieuwe locatie in Leeds; dus bel ons op 020 714 501 12 om je consult te boeken, of maak gebruik van ons online advies aanvraagformulier om direct contact op te nemen met de kliniek.

Financiering is beschikbaar voor inwoners van het VK, * dus nu is de beste tijd om je haarrestauratie opties samen met de specialisten van Vinci Haarkliniek verder te onderzoeken.

Vinci Hair Clinic Leeds
Princes Exchange
2 Princes Square
Leeds, LS1 4HY
020 714 501 12

*Financiering is onderworpen aan status

Vinci Haarkliniek is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority

 

Vinci Hair Clinic Leeds - Klanten-reviews
  • Geweldig personeel, geweldige service en realistische resultaten.
4.5

Over Vinci Hair Clinic Leeds

Het kantoor in Leeds biedt een volledig gamma aan consulten, met inbegrip van:  FUT -(Strip) haartransplantaties, FUE – en wenkbrauwtransplantaties, Vinci Max™ en ook SMP (Scalp MicroPigmentation = Hoofdhuid Micropigmentatie).