De Vinci Haarkliniek in Glasgow ligt midden in het hart van deze ‘Merchant City’. Zowel het treinstation van Glasgow Central als dat van Queen Street liggen op minder dan 5 minuten lopen en de kliniek is vanaf de snelweg M8 gemakkelijk bereikbaar, of je nu vanuit het oosten of vanuit het westen naar de stad reist. De kliniek is ook ideaal gesitueerd voor de inwoners van het zuiden van Schotland en Dundee, evenals voor die uit de meest noordelijke delen van Schotland.
De Glasgow kliniek biedt oplossingen en advies over het volledige gamma van behandelingen, waaronder SMP Hoofdhuid Micro Pigmentatie, FUT-haartransplantaties, FUE-haartransplantaties, Vinci Max™, wenkbrauwtransplantaties en wimpertransplantaties. Onze kliniek in Glasgow biedt ook de hoofdhuid micro pigmentatie aan, in de kliniek zelf.
Scalp MicroPigmentation GlasgowNet zoals bij alle andere Vinci Haarklinieken, zijn al onze kantoor consulten gratis en krijg je een volledige evaluatie van je huidige haaruitval, samen met de aanbevelingen van de behandeling. Door het gebruik van een digitale Proscope, kunnen we analyseren wat je toekomstige haaruitval zal zijn, en in combinatie met je familiegeschiedenis qua haaruitval, kan dit helpen bij het vinden van de beste behandeling en je zo helpen om een vollere haardos terug te krijgen.
Wat Is Een FUE-Haartransplantatie?
Deze haarrestauratie behandeling wordt uitgevoerd met behulp van de nieuwste haartransplantatie technieken om follikels individueel te oogsten uit het donorgebied. Deze haren worden vervolgens geïmplanteerd in het ontvangstgebied. Eenmaal geïmplanteerd in het kalende gebied, zullen de haren op natuurlijke wijze blijven groeien. Deze minimaal invasieve FUE-Haartransplantatie techniek is een vrijwel littekenvrije techniek en de klant kan zijn haar na de ingreep zo kort dragen als hij wil. Onze haartransplantatie behandelingen worden uitgevoerd in onze kliniek in Harley Street, Londen, VK.  Zonder naalden en ook geen ingewikkelde nazorg om je zorgen over te maken. De volgende dag al kun je weer je normale actieve leven oppakken.

Wat Is een FUT-Haartransplantatie?
Deze behandeling is een uiterst effectieve en eenvoudige haarrestauratie behandeling waarbij een strook haar wordt verwijderd uit het donorgebied, ontleed in afzonderlijke folleculaire units (ook wel bekend als grafts), en vervolgens worden geïmplanteerd in het kalende gebied. Eenmaal geplaatst, zullen de follikels op natuurlijke wijze gaan groeien. Een FUT-Haartransplantatie is de snelste methode om grote kalende plekken te dekken in één enkele sessie van 4 – 6 uur. Deze behandeling vindt plaats in onze gespecialiseerde kliniek in Harley Street, London.

Wat Is Hoofdhuid Micro Pigmentatie (SMP)?
SMP is een door Vinci Hair Clinic uitgevoerde revolutionaire procedure voor de behandeling van alopecia, kaalheid en dunner wordend haar. SMP is een behandeling voor zowel mannen als vrouwen en wordt uitgevoerd middels een proces waarbij specifieke kleurtonen van medische kwaliteit pigmenten worden geinjecteerd in de epidermis van de huid (de opperhuid) en zo repliceren we een haarfollikel. Deze snelle en vrijwel meteen afgeronde procedure kun je fantastische resultaten van de eerste behandeling opleveren en vereist voor de beste resultaten slechts dat je een strak gestyled kapsel hebt. Deze behandeling is beschikbaar bij diverse locaties in het Verenigd Koninkrijk.

Wat Nu Te Doen?

Bel ons vandaag nog op om je consult in Glasgow te boeken; bel op nummer: 0141 221 9699, of gebruik ons online consultatieformulier om direct contact te krijgen met de kliniek. Onze kliniek is gelegen in het centrum van Glasgow, met gemakkelijke toegang tot de parkeerplaats ter plekke. Ons ervaren team van haartransplantatie- en SMP-experts is er om je te helpen je originele haarlijn terug te krijgen, of zelfs om de algehele look van je haarmodel te verbeteren. Waarom niet vandaag nog bellen met onze klniek, of vul een van onze consultatieformulieren in om uw haarrestauratie-reis te beginnen.
De Vinci Haarkliniek biedt meer oplossingen dan welke andere haarkliniek en financiering is beschikbaar voor inwoners van het Verenigd Koninkijk *.

Vinci Hair Clinic Glasgow
4D Ingram House
227 Ingram Street
Glasgow
G1 1DA
0141 221 9699

* Financieing is onderworpen aan status

De Vinci Haarkliniek is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority

Vinci Hair Clinic Glasgow - Klanten-reviews
  • Na zoveel jaar lang beetje bij beetje mijn haar te hebben verloren, heb ik eindelijk mijn zelfvertrouwen terug dankzij de Vinci Hair Clinic.
5

Over Vinci Hair Clinic Glasgow

De Glasgow kliniek biedt oplossingen en advies over het volledige gamma van behandelingen, waaronder SMP Hoofdhuid Micro Pigmentatie, FUT-haartransplantaties, FUE-haartransplantaties, Vinci Max™, wenkbrauwtransplantaties en wimpertransplantaties. Onze kliniek in Glasgow biedt ook de hoofdhuid micro pigmentatie aan, in de kliniek zelf.