Edinburgh Hair Clinic

Onze haarkliniek in Edinburgh is ideaal gelegen in het centrum van de hoofdstad van Schotland en ondergebracht in prestigieuze bedrijfspanden die een fantastisch uitzicht bieden over de Princes Street Gardens richting de Royal Mile en Edinburgh Castle.

Ons klinisch centrum in Edinburgh biedt oplossingen en advies over een volledig gamma van behandelingen, waaronder FUE– en FUT-haartrans-plantaties, baard-, lichaamshaar of wenkbrauwtransplantaties, Vinci Max™ haartransplantaties en Hoofdhuid Micropigmentatie (SMP = hoofdhuid micro pigmentatie).

Alle adviezen afgegeven door onze kliniek in Edinburgh zijn gratis en zijn voorzien van een volledige evaluatie van je huidige haaruitval en aanbevelingen qua behandeling, waaronder een digitale proscope-analyse die je kan helpen bij het voorspellen van het verloop van de verdere haaruitval.

Om vandaag nog je adviesgesprek in de kliniek in Edinburgh te boeken, kun je ons bellen op nummer 0131 516 5347 , of als alternatief kun je vandaag nog één van onze online consultatieformulieren invullen.

De Vinci Haarklliniek biedt meer oplossingen dan elke andere haarkliniek en financiering is beschikbaar voor inwoners van het VK. *

Vinci Hair Clinic Edinburgh
93 George Street
Edinburgh
EH2 3ES
0131 516 5347

* Finance is subject to status

Vinci Haarkliniek is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority

Vinci Hair Clinic Edinburgh - Klanten-reviews
  • Perfecte locatie, midden in het centrum van de stad, uitstekende service, zou dit ten zeerste aanraden
5

Over Vinci Hair Clinic Edinburgh

Ons klinisch centrum in Edinburgh biedt oplossingen en advies over een volledig gamma van behandelingen, waaronder FUE- en FUT-haartrans-plantaties, baard-, lichaamshaar of wenkbrauwtransplantaties, Vinci Max™ haartransplantaties en Hoofdhuid Micropigmentatie (SMP = hoofdhuid micro pigmentatie).