De klinieken van Vinci Haarkliniek bieden al een aantal jaren haartransplantatie behandelingen aan in Londen, Manchester, Birmingham, Glasgow en Dublin. Maar de mensen uit het Zuidwesten moesten grote afstanden overbruggen om een consult te hebben bij iemand van ons haartransplantatie team. Vinci is er trots op om nu haar diensten uit te kunnen breiden naar niet alleen het zuidwesten van Engeland, maar ook naar Zuid-Wales middels, een nieuwe kantoorlocatie in Temple Quay, Bristol.                                                                                                                                                                                                                   Ze ligt direct naast de historische drijvende haven, op slechts enkele minuten lopen van Temple Meads station en bij het kantoor is ook parkeergelegenheid beschikbaar.

Het kantoor in Bristol biedt een volledig gamma aan consulten, met inbegrip van  FUT -(Strip) haartransplantaties, FUE – en wenkbrauwtransplantaties, de Vinci Max haartransplantatie behandeling en ook SMP (Scalp MicroPigmentation = hoofdhuid micropigmentatie).

Zoals altijd bij Vinci Haarkliniek, zijn al onze haartransplantatie adviezen volledig vertrouwelijk, gratis en inclusief een volledige analyse van je hoofdhuid met behulp van een digitale proscope die kan helpen bij het voorspellen van toekomstige haaruitval, en de geschiedenis van je haarverlies ook in beschouwing nemend, zul je een stap dichter in de richting van een vollere haardos komen.

We zijn erg blij om zo veel mogelijkheden aan te kunnen bieden vanuit onze locatie in Bristol. Om je consult in Bristol te boeken kun je ons  bellen op nummer 020 714 501 12, of maak gebruik van ons online consultatieformulier om direct contact op te nemen met de kliniek.

Financiering is beschikbaar voor inwoners van het VK, * dus nu is de beste tijd om actie te ondernemen en te kijken naar je  opties met Vinci Haarkliniek.

Vinci Hair Clinic Bristol
Regus House
1 Friary
Temple Quay
Bristol,
BS1 6EA
020 714 501 12

* Financiering is onderworpen aan status

Vinci Hair Clinic is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority

Vinci Hair Clinic Bristol - Klanten-reviews
  • Ik kan Vinci Hair Clinic niet genoeg aanbevelen; het team dat mijn behandelingen uitvoerde was geweldig en mijn nieuwe haar ziet er geweldig uit
5

Over Vinci Hair Clinic Bristol

Het kantoor in Bristol biedt een volledig gamma aan consulten, met inbegrip van  FUT -(Strip) haartransplantaties, FUE – en wenkbrauwtransplantaties, de Vinci Max™ haartransplantatie behandeling en ook SMP (Scalp MicroPigmentation = hoofdhuid micropigmentatie).