Vinci Hair Clinic Birmingham
Birmingham is de tweede grootste stad van het Verenigd Koninkrijk, gelegen in de West Midlands en deze stad vormt een belangrijke locatie voor de Vinci Haarkliniek. Dit maakt ons filiaal in Birmingham tot de ideale kliniek voor de bewoners van de Midlands regio om toegang te krijgen tot onze haartransplantatie diensten. Onze kliniek in Birmingham biedt een volledig gamma van consulten, met inbegrip van FUE-haartransplantaties, FUT-haartransplantaties, onze revolutionaire SMP Hoofdhuid Micro Pigmentatie behandeling, wenkbrauwtransplantaties en ook de Vinci Max™ haarrestauratie behandeling.

Wat Is Een FUE Haartransplantatie?
Deze haarrestauratie behandeling wordt uitgevoerd met behulp van de nieuwste haartransplantatie technieken om follikels individueel te oogsten uit het donorgebied. Deze haren worden vervolgens geïmplanteerd in het ontvangstgebied. Eenmaal geïmplanteerd in het kalende gebied, zullen de haren op natuurlijke wijze blijven groeien. Deze minimaal invasieve FUE Haartransplantatie techniek is een vrijwel littekenvrije techniek en de klant kan zijn haar na de ingreep zo kort dragen als hij wil. Onze haartransplantatie behandelingen worden uitgevoerd in onze kliniek in Harley Street, Londen, GB.  Zonder naalden en ook geen ingewikkelde nazorg om je zorgen over te maken. De volgende dag al kun je weer je normale actieve leven oppakken.
                                                                                                                                                                           
Wat Is een FUT Haartransplantatie?
Deze behandeling is een uiterst effectieve en eenvoudige haarrestauratie behandeling waarbij een strook haar wordt verwijderd uit het donorgebied, ontleed in afzonderlijke folleculaire units (ook wel bekend als grafts), en vervolgens worden geïmplanteerd in het kalende gebied. Eenmaal geplaatst, zullen de follikels op natuurlijke wijze gaan groeien. Een FUT Haartransplantatie is de snelste methode om grote kalende plekken te dekken in één enkele sessie van 4 – 6 uur. Deze behandeling vindt plaats in onze gespecialiseerde kliniek in Harley Street, London.
   
Wat Is Hoofdhuid Micro Pigmentatie (SMP)?
SMP is een door Vinci Hair Clinic uitgevoerde revolutionaire procedure voor de behandeling van alopecia, kaalheid en dunner wordend haar. SMP is een behandeling voor zowel mannen als vrouwen en wordt uitgevoerd middels een proces waarbij specifieke kleurtonen van medische kwaliteit pigmenten worden geinjecteerd in de epidermis van de huid (de opperhuid) en zo repliceren we een haarfollikel. Deze snelle en vrijwel meteen afgeronde procedure kun je fantastische resultaten van de eerste behandeling opleveren en vereist voor de beste resultaten slechts dat je een strak gestyled kapsel hebt. Deze behandeling is beschikbaar bij diverse locaties in het Verenigd Koninkrijk.

Wat Nu Te Doen?

Vinci Hair Clinic BirminghamOnze kliniek in Birmingham is gelegen in het centrum van de stad, op slechts 2  minuten lopen van het New Street treinstation, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. We bieden consulten voor een breed scala van behandelingen voor haarverlies.

Al onze haartransplantatie consulten zijn vertrouwelijk, gratis en inclusief een volledige Digital Proscope analyse die kan helpen bij het voorspellen van toekomstig haarverlies en brengt je een stap dichter bij een vollere haardos.

De Vinci Haarkliniek biedt meer oplossingen dan welke andere haarkliniek en financiering is mogelijk voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk *, dus er is geen beter moment dan nu om je eigen natuurlijke haar terug te krijgen via een Vinci-haartransplantatie.

Om je consult in Birmingham te boeken, kun je ons bellen op 020 714 501 12, of maak gebruik van ons online consultatieformulier om direct contact op te nemen met de kliniek.

Vinci Hair Clinic Birmingham
The Lewis Building
Bull Street
Birmingham, B4 6EQ
VK
020 714 501 12

* Financiering is onderworpen aan status

Vinci Hair Clinic is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority

Vinci Hair Clinic Birmingham - Klanten-reviews
  • Het team is hier uitstekend en ik heb fantastische resultaten behaald met mijn MSP-behandeling
5

Over Vinci Hair Clinic Birmingham

Onze kliniek in Birmingham biedt een volledig gamma van consulten, met inbegrip van FUE-haartransplantaties, FUT-haartransplantaties, onze revolutionaire SMP Hoofdhuid Micro Pigmentatie behandeling, wenkbrauwtransplantaties en ook de Vinci Max™ haarrestauratie behandeling.