Hair Clinic DubaiVinci Haarklinieken is er trots op dat ter we nu ter volledige beschikking staan van onze klanten in de VAE. Onze Haarkliniek in Dubai biedt een breed scala van behandelingen voor haaruitval, en als gevolg van de steeds toenemende vraag naar haar diensten van over de hele wereld, en om het steeds groeiende klantenbestand van Dubai en het Midden-Oosten de beste service te bieden, hebben we nu de Vinci Haartransplantatie behandelingen beschikbaar gemaakt via ons nieuwe filiaal genaamd ‘You New Plastic Churgery’ in Deira, Dubai.

Het aanbieden van de Vinci Haartransplantatie techniek in Dubai, maakt het voor klanten gemakkelijker om een operatie in de Verenigde Arabische Emiraten te ondergaan, zonder de noodzaak om voor hun herstellende haartransplantatie te moeten reizen naar andere Vinci Haarklinieken. Dubai biedt een volledige reeks van behandelingen, waaronder FUT (ook bekend als FUSS of Strip Hair transplantaties), FUE-haartransplantatie evenals wenkbrauwtransplantaties, wimpertransplantaties en de reductie van kaalheid. Baardtransplantaties en transplantaties van lichaamshaar zijn ook beschikbaar.

Vinci Haarkliniek Dubai Filiaal-kliniek

Vinci Hair Clinic DubaiVinci Haarkliniek biedt de Micro Hoofdhuid Pigmentatie behandeling in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

De Micro Hoofdhuid Pigmentatie behandeling is een innovatieve behandeling voor mannen voor alopecia, kaalheid, dunner wordend haar en haaruitval, die ervoor zorgt dat het lijkt alsof je echt haar hebt. Niet alleen zul je zelf geloven dat je echt haar hebt, maar ook iedereen om je heen; de resultaten zijn echt      geweldig …

Zoals in alle gelicentiëerde Vinci Haarklinieken, profiteer je van chirurgen van wereldklasse die jarenlange ervaring in het uitvoeren van haartransplantaties en haarrestauraties van de allerhoogste kwaliteit. Onze chirurgen zijn ook lid van de ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) en zijn internationaal gecertificeerd door Vinci Haarkliniek om zo dezelfde uitstekende resultaten te bieden waarvoor Vinci over de hele wereld bekend staat.

Onze chirurg in Dubai is ook een professionele haartransplantatie chirurg in het Verenigd Koninkrijk en Saudi-Arabië. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van haartransplantaties en haarrestauraties, zul je een aantal fantastische resultaten zien, zoals altijd bij Vinci.

De haarkliniek in Dubai is volledig uitgerust om aan de allerhoogste internationale normen te voldoen en heeft een getalenteerd team van verpleegkundigen en medisch assistenten. Hun bijdrage in het snijden en het voorbereiden van folliculaire units is een essentieel onderdeel van het succes van je haartransplantatie chirurgie en de reden waarom we continu uitstekende resultaten bij onze klanten over de hele wereld behalen.

Consulten zijn gratis en u kunt zelfs uw reis beginnen naar een vollere haardos met Vinci Haarkliniek transplantaties en hun aangesloten partners in Dubai via ons online consultatieformulier, of neem rechtstreeks telefonisch contact met ons op via 971 4 298 9884.

Vinci Hair Centre – Dubai
Al Wanda Building,
Port Saeed Road 465
Deira, Dubai
971 4 298 9884