Vinci Hair Clinic Prague

Vinci Hair Clinic verwelkomt u om kennis te maken met het toegewijde team van ons haarherstelcentrum in Praag voor advies op het gebied van haaruitval en een ruime keuze aan niet-chirurgische en chirurgische behandelingen.

Vinci Hair Clinic Praag

Vinci Hair Clinic - PragueVinci Hair Clinic is zeer verheugd om Praag in Tsjechië toe te voegen aan ons steeds verder groeiende wereldwijde netwerk van centra voor de behandeling van haarherstel. Onze haarherstelkliniek in Praag handhaaft dezelfde hoge normen voor veiligheid en kwaliteit die Vinci Hair Clinic onze reputatie als internationale leiders en innovators op het gebied van haarherstel heeft opgeleverd. Vinci Hair Clinic Praag maakt het gemakkelijker dan ooit om toegang te krijgen tot onze allernieuwste haarherstelbehandelingen, waaronder haartransplantaties en micro hoofdhuid pigmentatie.

Haarherstelkliniek, Praag

Onze haar- en hoofdhuidkliniek ligt in de hoofdstad Praag van Tsjechië en is een handige keuze voor omwonenden en klanten die van elders in Europa of overzee naar ons toe reizen. Onze haartransplantatiekliniek ligt op ongeveer 20 minuten van de luchthaven Vaclav Havel in Praag en 10 minuten van het centraal station. Het metrostation en parkeerplaatsen zijn te vinden op enkele minuten lopen van onze haaruitvalkliniek in Praag.

De haaruitvalkliniek in Praag bevindt zich in het Golden Melon House dat is gelegen aan het mooie en historische oude stadsplein. Onze nabijheid bij de vele attracties van Praag maakt Vinci Hair Clinic tot een uitstekende optie voor iedereen die eraan denkt zijn of haar haaruitvalbehandeling te combineren met toeristische activiteiten. Als u hulp nodig hebt bij het plannen van uw reis naar de Vinci Hair Clinic in Praag, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons vriendelijke team voor meer informatie.

Haaruitvalbehandelingen in Praag

Vinci Hair Clinic in Praag is expert in het behandelen van zowel mannelijke als vrouwelijke haaruitval, waaronder mannelijk patroonkaalheid, alopecia, wenkbrauw en baarduitdunning en littekens op de hoofdhuid die zijn veroorzaakt door oude haartransplantaties die zijn uitgevoerd door andere klnieken. We begrijpen hoe schokkend haaruitval is, en zijn gepassioneerd wat betreft het vinden van de voor u juiste haarherstelbehandeling. Vinci Hair Clinic Praag kan u advies geven over onze baanbrekende micro hoofdhuid pigmentatie, de FUE en FUT-haartransplantaties, PRP, mesotherapie en medicinale behandelingen voor haaruitval. Ons medisch en esthetisch uitermate goed getraind team zal u helpen te beslissen welke haaruitvalbehandeling de beste manier is om uw haarhersteldoelen te realiseren, met geweldige, natuurlijk ogende resultaten.


Gratis consult inzake haarherstel in Praag

De aanpak van de Vinci Hair Clinic wat betreft  de behandeling van haaruitval is volledig gepersonaliseerd en begint met een vertrouwelijk consult over uw haarherstel. Uw gratis, vrijblijvende consult omvat de analyse van uw haaruitval bij de Vinci Hair Clinic in Praag. Op basis van uw individuele diagnose, zal uw Vinci-adviseur een behandelingsplan voor uw haarherstel ontwikkelen om u te helpen bij het realiseren van doelen op het gebied van haarherstel. Of u nu voor het eerst tekenen van haaruitval opmerkt of zich al een tijdje zorgen maakt over uw kale plekken, ons deskundig team zal voor u een oplossing vinden voor uw haaruitval die werkt.

Dan Before 2

Dan After

Boek uw consult inzake haarherstel bij Vinci Hair Clinic Praag

Het boeken van uw consult inzake haarherstel bij Vinci Hair Clinic in Praag gaat snel en eenvoudig. Vul gewoon ons online contactformulier in en we nemen contact met u op, of bel ons op (+420) 606 895 662. Vergeet niet dat uw haarherstelconsult bij Vinci Hair Clinic Praag gratis en volledig privé is. Dus waarom niet van deze gelegenheid gebruik maken om erachter te komen hoe u uw haaruitval voor altijd kunt verslaan?

Vinci Hair Clinic – Praag
Golden Melon House
Michalská 432/12
Praag 1, 110 00
Tsjechië
(+420) 606 895 662