Vinci Hair Clinic - Czech Republic

Vinci Hair Clinic is zeer verheugd om de kliniek in Praag, Tsjechië toe te voegen aan ons steeds verder groeiende wereldwijde netwerk van behandelingscentra op het gebied van haarherstel. Onze haarherstelkliniek in Praag handhaaft dezelfde hoge normen voor veiligheid en kwaliteit die Vinci Hair Clinic onze reputatie als internationale leiders en innovators op het gebied van haarherstel heeft opgeleverd. De Vinci Hairclinic Praag maakt het gemakkelijker dan ooit om toegang te krijgen tot onze allernieuwste haarherstelbehandelingen, waaronder haartransplantaties en micro hoofdhuid pigmentatie.

Vinci Hair Clinic is marktleider op het gebied van micro hoofdhuid pigmentatie (in het algemeen afgekort als MSP), en net als bij al onze procedures, zult u een consult hebben met een arts op het gebied van haarherstel die de gevolgen van toekomstig haarverlies begrijpt en die een gepersonaliseerd plan voor het camoufleren van dunnere en kalende gebieden zal kunnen opstellen.

Onze haarherstelklinieken bieden ook een breed scala aan medische behandelingen op het gebied van haaruitval, die op zichzelf, of zelfs in combinatie met een haartransplantatie of andere behandeling, u fantastische resultaten op het gebied van haarherstel kunnen opleveren.

Onze klinieken in Tsjechië omvatten: