Vinci Hair Clinic in Nieria

De Vinci Haarkliniek is ’s werelds toonaangevende specialist op het gebied van haartransplantaties, met 29 klinieken in 13 landen, verspreid over 6 continenten. Het heeft nu zijn eerste Afrikaanse haarrestauratie kliniek geopend in Lagos, Nigeria. De Vinci Haarkliniek is wereldleider en tevens pionier en expert wat betreft het leveren van de meest geavanceerde haartransplantaties, waaronder de revolutionaire SMP ™ of  hoofdhuid micropigmentatie™ behandelingsprocedure die het al bij meer dan 2000 klanten wereldwijd heeft uitgevoerd. Vinci heeft een reeds wereldwijde gevestigde reputatie op het gebied van haartransplantaties.

Met het openen van hun eerste kliniek op Awolowo Road, Ikoyi, Lagos hebben ze deze wereldberoemde topkwaliteit nu ook naar Nigeria gebracht. In onze hightech kliniek, bieden we het nieuwste op het gebied van de techniek en behandelkamers in een aangename, ontspannen en comfortabele omgeving. Je zult het hoogste niveau van professionaliteit, vakmanschap en klantenservice ervaren. Daar zorgt ons deskundig team hier in Lagos voor. In het verleden moesten cliënten naar de VS, Dubai of Europa reizen om die ervaring op te doen. En je kunt er zeker van zijn dat, omdat we deel uitmaken van de Vinci Hair Clinic Worldwide Group, we de uitgebreide ervaring en expertise hebben waar de Vinci Haarkliniek bekend voor staat bij het zo succesvol uitvoeren van levensveranderende haartransplantaties.

De kliniek biedt een breed scala van beschikbare haartransplantaties voor zowel mannen als vrouwen.  Niet alleen wordt verdere haaruitval gestopt, maar we vullen ook dunner wordende gebieden, waardoor onze klanten hun haargrens terug krijgen of waardoor een kalende kruin wordt gedekt. Deze procedures omvatten haartransplantaties, SMP-hoofdhuid micropigmentatie, PRP-behandelingen en andere haarrestauratie oplossingen. Onze haartransplantaties zijn zeer populair bij vrouwen die een oplossing zoeken voor het zogenaamde “Mama Eko”-syndroom en hun haargrens weer terug willen.  Onze SMP-hoofdhuid micropigmentatie is populair bij mannen. Het is een unieke esthetische behandeling die je kan helpen om permanent een volle haardos te simuleren, zonder chirurgie of medicatie; echt een permanente oplossing voor het kaler worden.

Hair Clinic In Nigeria

Een nieuwe haargrens, gemaakt met SMP-hoofdhuid micropigmentatie.

We kunnen een volledig kaal hoofd behandelen en door het zorgvuldig plaatsen van pigmenten in de hoofdhuid kunnen we zodanig haarzakjes  simuleren dat het er net zo uitziet als kort geschoren haar, waardoor de indruk ontstaat dat je niet kaal bent of last hebt van dunner wordend haar, maar er gewoon voor hebt gekozen om je haar te scheren in plaats van kaal te zijn.

Baldness Coverage hair clinic in nigeria

Dek je kalende kruin om daarmee de indruk van haar te geven

Deze behandeling kan ook worden gebruikt voor dunner wordend haar bij mannen en vrouwen, camoufleert littekens van oude haartransplantaties, bedekt kalende plekken ten gevolge van alopecia areata, kale en dunner wordende plekken veroorzaakt door haarweefsels, dreadlocks of andere kapsels die schade aan de haarfollikels veroorzaken.
Hair Transplant Scar Repair Nigeria

Littekens van oude haartransplantatie chirurgie door andere behandelaars

fut-braiding-example

Haartransplantatie t.b.v. herstel van het zogenaamde “Mama Eko”-syndroom

We hebben een breed scala van haaruitval oplossingen en restauratie behandelingen voor je. Prijzen beginnen vanaf NGN 18.000; prijzen voor de SMP starten vanaf NGN 375.000, en haartransplantaties kosten $4.000. De beste manier om meer informatie te krijgen over de beschikbare behandelingen die bij jou en je behoeften zouden passen, is om onze kliniek te bezoeken voor een gratis, vrijblijvend advies. Je kunt dan je haarverlies bespreken in een warme, vriendelijke en verzorgende omgeving, met een professionele adviseur, die jou zal begrijpen en oplossingen zal bieden om al je haarverlies problemen op te lossen.

Onze kliniek in Lagos ligt gunstig aan Awolowo Road. Maar waarom begin je niet met een online adviesgesprek, met het sturen van foto’s naar nigeria@vincihairclinic.com of gewoon door ons te bellen op nummer +234 01 291 0218 om je adviesgesprek te boeken en begin je reis naar een nieuwe volle haardos.

Vinci Hair Clinic – Lagos
109 Awolowo Road
Ikoyi, Lagos
+234 01 291 0218
+234 01 632 2238
+234 0907 168 1615

Routebeschrijving: Rijd de Awolowo Road op komend vanaf de Falomo rotonde, na ca. 350 meter zie je aande rechterkant een zeven verdiepingen tellend gebouw, genaamd, Maku Plaza, 109 Awolowo Road, dat naast het Forte Oil Station ligt en recht tegenover het kantoor van Standard Chartered Bank.