Als reactie op de almaar groeiende vraag naar haarhersteldiensten in Nigeria, is Vinci Hair Clinic verheugd de deuren te openen van ons behandelcentrum in Abuja.

Onze Abuja-kliniek voor haaruitval komt op de lange lijst van wereldwijde locaties van Vinci Hair Clinic. In het verleden zijn onze klanten uit Afrika naar Europa, de VS of daarbuiten gereisd voor onze haarhersteloplossingen. Het is nu gemakkelijker dan ooit om toegang te krijgen tot onze hoofdhuid micro pigmentatie, haartransplantaties en niet-chirurgische behandelingen voor haaruitval in Nigeria.

Haaruitvalspecialisten in Nigeria

Bij Vinci Hair Clinic zijn we toegewijd om de beste oplossingen te bieden voor de mannelijke patroonkaalheid, alopecia, dunner worden van het haar of gefragmenteerde kale plekken en littekens op de hoofdhuid. Onze Abuja-haartransplantatiekliniek biedt een reeks ultramoderne haaruitvalbehandelingen, die zijn ontworpen om u te helpen om de door u gewenste look te bereiken, zodat u zich weer zelfverzekerd voelt.

De haarherstelkliniek in Abuja

Voor maximaal gemak en toegankelijkheid hebben we de centrale hoofdstad van Nigeria, Abuja, gekozen als locatie voor de Vinci Hair Clinic. We zijn gevestigd in het Wasu 2 district, een wijk waar verschillende overheidsgebouwen zijn gevestigd, evenals een breed scala aan voorzieningen, waaronder internationale hotels. De haar- en hoofdhuidkliniek van Vinci in Abuja is een praktische keuze, zowel voor mensen die in de stad wonen als elders in Nigeria, evenals in andere Afrikaanse landen. Onze Abuja-kliniek voor haaruitval is comfortabel en verwelkomend en voldoet aan de superieure normen voor veiligheid en kwaliteit die op al onze locaties over de hele wereld worden gehandhaafd.

De behandeling van haaruitval in Abuja, Nigeria

Vinci Hair Clinic Abuja is trots om een ​​breed scala aan haaruitvaloplossingen aan te bieden, die we aanpassen aan uw specifieke behoeften en haarhersteldoelen. Onze innovatieve behandelingen omvatten hoofdhuid pigmentatie (hoofdhuidtatoeage) en FUE- en FUT-haartransplantaties, evenals PRP, mesotherapie en medicinale opties. Of u nu man of vrouw bent, voor de eerste keer haaruitval opmerkt of al jarenlang hebt geprobeerd een behandeling te vinden die werkt, het specialistische team van de Vinci Hair Clinic Abuja kan helpen.

Abiodun Before

Abiodun After

Deskundig advies voor haaruitval in Abuja

Haaruitval is voor de meeste mensen stressvol en verontrustend. Het kan u een verward gevoel geven en u niet zeker laten worden over waar u nu terecht kunt voor hulp. Het deskundige specialistenteam van Vinci Hair Clinic Abuja heeft een passie voor het helpen van mensen zoals u om hun uiterlijk terug te krijgen en zich weer zelfverzekerd te voelen. We beschouwen haarherstel als een reis, die begint met een uitgebreide evaluatie van uw haaruitval en deskundig advies over de meest geschikte behandelingen voor uw aandoening. Uw gratis consult is de ideale gelegenheid om alle vragen die u heeft over haarherstelbehandelingen te stellen, van hoe de hoofdhuid micro pigmentatie werkt tot de kosten van een haartransplantatie.

Kosten van de SMP-behandeling

De prijzen voor deze fantastische behandeling beginnen vanaf 375.000 Naira* in onze kliniek in Abuja. Als u geïnteresseerd bent in deze behandeling, dan is het beste om vandaag nog met een van onze teamleden te praten, zodat we u kunnen adviseren over de beste behandeling en over wat de kosten van de behandeling voor u zijn.

Boek uw gratis consult voor haarherstel in Abuja

Neem vandaag uw eerste stap naar haartransplantatie door uw consult te boeken bij onze Abuja-kliniek voor haaruitval. Vergeet niet dat uw consult bij de Vinci Hair Clinic Abuja gratis en volledig vertrouwelijk is, zonder enige verplichting. Het kan niet eenvoudiger zijn om uw advies over haaruitval in Abuja te regelen: vul gewoon ons online contactformulier in, bel ons op 09069771340 of 08094440126 of stuur ons een bericht via SMS/WhatsApp op 0817 347 7987. De haarkliniek van Abuja is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Ons vriendelijke team helpt u graag verder.

Vinci Hair Clinic – Abuja
1st Floor, S.A 2.4 CVS Plaza
Plot 145, Ademola Adetokunbo Crescent
Wuse 2, Abuja

09069771340
08094440126
SMS/Whatsapp: 0817 347 7987

Na de kruisingen Diamond Bank en Ecobank ligt Heroes Plaza tegenover Otti Carpets.

* Onder voorbehoud van overleg