Vinci Haarkliniek nodigt u uit om ons te bezoeken in ons haarrestauratiecentrum  in Amsterdam om onze superieure kwaliteitsbehandelingen tegen haarverlies te ontdekken. We zijn verheugd dat we ons netwerk van gespecialiseerde haarverlies-klinieken kunnen uitbreiden naar Nederland, in navolging van ons aanhoudende succes in het Verenigd Koninkrijk, Europa, de VS, Australië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Vinci Hair Clinic in Amsterdam

Ons Amsterdamse behandelingscentrum voor haarverlies is gelegen in het hart van de hoofdstad, in de buurt van de vervoersnetwerken voor het complete gemak van lokale klanten en degenen die van verder naar ons toe komen. Zoals met al onze internationale klinieken, is de Vinci Haarkliniek in Amsterdam ontworpen om de hoogste kwaliteit aan zorg en de meest geavanceerde behandelingen voor haarverlies te bieden. Onze Amsterdamse kliniek voor haarrestauratie wordt bemand door een ervaren team dat gepassioneerd is wat betreft het helpen van onze klanten bij het vinden van de juiste oplossing voor hun haarverlies en we maken gebruik van de nieuwste technologie om uw comfort en de beste resultaten te garanderen.

Behandelingen voor Haarverlies in Amsterdam

Voor veel mannen en vrouwen, kan haarverlies een uiterst schokkende aandoening zijn en bij Vinci Haarkliniek Amsterdam begrijpen we hoe gevoelig dit onderwerp kan zijn. We zijn toegewijd aan het helpen van onze klanten bij het herwinnen van hun zelfvertrouwen en goed gevoel over hun uiterlijk, met behulp van ons assortiment aan superieure behandelingen voor haarverlies. De Vinci Haarkliniek in Amsterdam kan degenen helpen die de eerste tekenen van haarverlies ervaren, maar ook degenen die al in een verder gevorderd stadium zijn en die wellicht al zonder succes vele andere behandelingen hebben uitgeprobeerd.

Bij Vinci Hair Clinic in Amsterdam, kunnen degenen die aan haarverlies lijden, informatie inwinnen over, een keuze maken uit de verschillende behandelingen voor haarrestauratie, en hier de gekozen behandeling voor haarrestauratie ondergaan. We bieden niet-chirurgische, chirurgische en medische oplossingen tegen haarverlies, voor aandoeningen zoals alopecia, mannelijke kaalheid en littekens op de hoofdhuid, en we behandelen elke klant op maat om optimaal te voldoen aan hun individuele behoeften. Samen met de FUE en FUT-haartransplantatie, is Micro Hoofdhuidpigmentatie een van onze meest populaire behandelingen.

MSP Micro Hoofdhuidpigmentatie in Amsterdam

Vinci Haarkliniek is er trots op onze innovatieve MSP Micro Hoofdhuidpigmentatie (MSP) naar Amsterdam en Nederland te halen. De MSP van Vinci is een complexe, niet-invasieve techniek die kan worden gebruikt om de illusie van kort geschoren haar te creëren. Ontwikkeld met behulp van wetenschappelijke en medische expertise, wordt de hoofdhuid micropigmentatie in onze Amsterdamse haarkliniek uitgevoerd door hoog opgeleide technici. Onze MSP-technici gebruiken een verscheidenheid aan naalddiktes en pigmenttinten om de kleur en densiteit op te bouwen om op die manier volledig natuurlijk ogende resultaten te bereiken die zijn aangepast voor elke individuele klant. Hoewel u misschien heeft gehoord dat MSP wordt vergeleken met de hoofdhuid tatoeage, is het belangrijk op te merken dat de benadering door de Vinci Haarkliniek veel subtieler is en een permanente, discrete oplossing biedt voor uw haarverlies.

Carl BeforeCarl After


Als u al heeft nagedacht over het ondergaan van een behandeling voor haarverlies in Amsterdam, waarom meldt u zich dan niet aan bij Vinci Haarkliniek voor een gratis haartransplantatie consultatie? Ons zorgzame en ervaren team van experts op het gebied van haarverlies, zal uw huidige en potentiële toekomstige haarverlies analyseren, en persoonlijk advies bieden over welke haarrestauratie behandeling voor u het beste is. Een haartransplantatie consultatie bij Vinci Haarkliniek Amsterdam is een ideale gelegenheid om eventuele vragen te stellen die u mogelijkerwijs heeft over haarverlies en om al uw behandelingsopties te ontdekken.

Om uw privé haartransplantatie consultatie in Amsterdam te regelen, kunt u bellen met  Vinci Haarkliniek op 0207 671 924 of door het online contactformulier in te vullen.

Vinci Hair Clinic Amsterdam
Gondel 1,
Amsterdam,
1186 MJ Amstelveen,
The Netherlands

Tel: +31 207 671 924

Grote bedragen zijn nooit fijn om in één keer te betalen. Daarom hebben wij de betaaloplossing voor jou! Met Finally Finance betaal je heel eenvoudig in termijnen en wij bieden jou de mogelijkheid om gespreid te betalen.

Aanvraag Gespreid Betalen

 

De locatie van onze kliniek in Amsterdam is Gondel 1, 1186 MJ Amstelveen, Noord-Holland. Er is gratis parkeergelegenheid bij onze kliniek. In Amsterdam zijn er verschillende mogelijkheden van openbaar vervoer voorhanden, die u tot bij onze kliniek brengen. Het dichtstbijzijnde metrostation is Gondel, terwijl de metrostations Marne, Meent en Brink ook allemaal in de buurt liggen. Het dichtstbijzijnde busstation is Amstelveen, Logger. Buslijn 199 brengt u tot bij deze halte.