Hair Clinic in IrelandDe Vinci Haarklinieken  in Ierland zijn gevestigd in Dublin, Cork en Belfast. Onze kliniek in Dublin is ideaal gelegen en dicht bij St Stephens Green in het hart van Dublin, Ierland. Ze is perfect gesitueerd voor klanten uit Ierland en Noord-Ierland met gemakkelijke verbindingen vanuit Shannon, Cork en Belfast.

De kliniek van Dublin biedt haartransplantatie oplossingen en adviseert over een volledig gamma van behandelingen, waaronder FUT (Strip)-haartransplantaties, FUE en wenkbrauwtransplantaties, de Vinci Max™-haartransplantatie behandeling en SMP (Hoofdhuid Micro Pigmentatie).

Alle eerste consulten bij onze kliniek in Dublin zijn gratis  en inclusief de volledige evaluatie van uw huidige haaruitval situatie. Ons haartransplantatie team zal de aan te bevelen behandeling met je bespreken, met inbegrip van het gebruik van een digitale Proscope om je haarverlies te analyseren en de verdere haaruitval te helpen voorspellen, in combinatie met je familiegeschiedenis wat betreft haaruitval.

Bel ons vandaag nog op om je consult in Ierland te boeken, op nummer: 1 6869421, of start je online consultatie.

De Vinci Haarkliniek biedt meer oplossingen dan welke andere haarkliniek dan ook, en financiering is beschikbaar voor inwoners van Noord-Ierland *.

Vinci Hair Clinic – Dublin
9 Pembroke Street Upper
Dublin 2
D02 KR83
01 6869421

De Vinci Haarkliniek is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority