Vinci Hair Clinic, Cork

De filialen van Vinci Hair Clinic, in Cork in Ierland zijn gevestigd in Cork, Dublin en Belfast. Onze locatie in Cork is gelegen in de Mahon-regio van de stad. Ons centrum in Dublin is perfect gelegen voor klanten uit het zuidelijke deel van Ierland.

Het centrum van Cork biedt haarhersteloplossingen en advies over een compleet scala aan diensten, waaronder FUT-(Strip) haartransplantaties, FUE- en wenkbrauwtransplantaties, de Vinci Max™ haartransplantatieprocedure en MSP (micro hoofdhuid pigmentatie).

Al onze consulten in onze Cork-kliniek zijn gratis en omvatten een volledige evaluatie van uw huidige situatie wat betreft haaruitval. Ons haartransplantatieteam zal de aanbevelingen voor uw behandeling met u bespreken, inclusief het gebruik van een digitale proscope om uw haaruitval te analyseren en om verder haarverlies te helpen voorspellen waarbij rekening wordt gehouden met uw familiegeschiedenis op het gebied van haaruitval.

Bel ons vandaag nog om uw consult te boeken in een van onze Ierse haarherstelklinieken, op 021 236 3135 of start uw online consult op.

Vinci Hair Clinic Cork
Phoenix House
Monahan Rd
Cork, Ireland
T12 H1XY

Tel: (+353) 021 236 3135

Vinci Hair Clinic biedt meer oplossingen dan welke andere haarkliniek dan ook en financiering is beschikbaar voor inwoners van Noord-Ierland*.