Vinci Hair Clinic SpainDe Vinci-haarklinieken in Spanje bieden een breed scala van haarrestauratie diensten aan hun over heel Spanje verspreide klanten, zoals bijvoorbeeld: FUT-haartransplantaties (Follicular Unit Transplants), FUE-haartransplantaties (Follicular Unit Extractions), transplantaties van lichaamshaar en wenkbrauwtransplantaties.

Vinci biedt in zijn Spaanse klinieken ook Micro Hair Tattooing aan, ook bekend als Hoofdhuid Micro Pigmentatie (SMP). Deze uiterst innovatieve behandeling is speciaal voor degenen die het effect van een volle haardos willen creëren zonder chirurgische ingreep en er geen probleem mee hebben om hun haar zeer kort te dragen. Dit is ook een uitstekende manier om het haar voller te maken.

Onze klinieken in Madrid en Malaga zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur, zoals je van elke Vinci Haarkliniek mag verwachten: twee operatiekamers, microscopen voor het ontleden van folleculaire units (grafts), on-site sterilisatie en alle andere faciliteiten die nodig zijn om altijd de best mogelijke resultaten te behalen.

Veel klanten profiteren van de gunstige koersverhouding tussen het Britse Pond en de Euro om hun haartransplantatie in onze kliniek in Malaga uit te laten voeren. Zo combineren ze de gunstige weersomstandigheden van de streek met hun bezoek aan onze geavanceerde haarkliniek in het centrum van de stad. Zo kunnen ze hun behandeling ondergaan en daarna lekker ontspannen in een mooie omgeving.

Neem vandaag nog contact op met ons team om een consult af te spreken en start uw reis naar de haarrestauratie.

Haarklinieken in Spanje: