De Vinci Haarkliniek in Parijs ligt in het centrum van de Franse hoofdstad, en verstrekt aan zijn klanten de nieuwste behandelingen, waaronder de revolutionaire techniek genaamd Scalp MicroPigmentation (SMP = hoofdhuid micro pigmentatie). In slechts één SMP-sessie, kunt je je haargrens herstellen en de indruk creëren en bereiken van gemillimeterd haar.

Wat is SMP-Hoofdhuid Micropigmentatie?
Dit is een innovatieve haarbehandeling door de Vinci Haarkliniek in Parijs, Frankrijk, voor de behandeling van vele soorten van haaruitval waaronder alopecia, kaalheid en dunner wordend haar. SMP is een behandeling die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen en is een geavanceerd proces waarbij specifieke kleurtonen van medische kwaliteitspigmenten in de epidurale laag van de huid worden geïnjecteerd en waardoor een gemillimeterd kapsel wordt gesimuleerd.

Dit is een procedure die je onmiddellijke en fantastische resultaten al direct na de eerste behandeling kan opleveren. Het enige dat de klant moet doen om de beste resultaten te bereiken, is zijn haar kort geknipt blijven dragen.

Hair clinic in ParisJe kunt vandaag nog een gratis adviesgesprek regelen met ons ervaren haartransplantatie team in Parijs, door het simpele invullen van een van onze online advies-aanvraagformulieren, of door direct naar de kliniek te bellen op nummer +33 (0) 640 784 230. Je kunt onze kliniek ook rechtstreeks bezoeken op het adres: 6, Place de la République Dominicaine dat gemakkelijk bereikbaar is en kort bij alle voorzieningen.

Samen kunnen we een pigmentatie-plan opstellen en uitvoeren volgens jouw wensen. Micropigmentatie is een niet-chirurgische innovatieve methode die het voor iedereen mogelijk maakt om het leven beter te leven met haaruitval. Ons klinische team is ervaren in het uitvoeren van deze behandeling. We kunnen in onze kliniek in Parijs ook de meer traditionele haartransplantatie behandelingen doorvoeren.

We zullen resultaten bereiken, dus er is geen reden om nog langer te wachten. Neem vandaag nog contact op met de Vinci Haarkliniek in Parijs, en krijg je nieuwe look.

Vinci Hair Clinic – Paris
46, Boulevard Exelmans
75016 Paris

Tel: +33 (0) 640 784 230