Vinci Hair Clinic - Munich

Vinci Hair Clinic is trots om de uitbreiding van zijn netwerk van centra voor de behandeling van haaruitval in Duitsland aan te kondigen. Na het succes van onze Berlijnse haarherstelkliniek, brengen we nu onze wereldberoemde expertise naar de stad München.

De internationale Vinci Hair Clinic-groep heeft al duizenden mannen en vrouwen geholpen bij het vinden van oplossingen voor hun haaruitvalproblemen. Wij bieden de allernieuwste behandelingen voor aandoeningen zoals mannelijke patroonkaalheid, alopecia en littekens op de hoofdhuid, en passen uw haaruitvaloplossing aan aan uw persoonlijke behoeften en doelen.

Haaruitvalkliniek in München

De Vinci Hair Clinic in München handhaaft dezelfde hoge kwaliteitsnormen die ons wereldwijd onze reputatie van uitmuntendheid hebben opgeleverd in al onze andere behandelcentra. Onze comfortabele, goed uitgeruste haarherstelkliniek in München wordt bemand door een vriendelijk, professioneel team dat begrijpt dat haaruitval grote negatieve gevolgen kan hebben op uw zelfvertrouwen.

Vinci Hair Clinic is handig voor zowel inwoners van München als mensen die van elders in Duitsland komen. De kliniek bevindt zich in het centrum van de stad. Het haarherstelcentrum van München ligt op slechts 5 minuten lopen van het centraal station en 2 minuten van de dichtstbijzijnde tramhalte, waardoor het gemakkelijk te bereiken is. Het Ibis Hotel München City is ook vlakbij en een handige keuze voor Vinci Hair Clinic-klanten die verder weg wonen en hun verblijf liever met een overnachting willen verlengen.

Behandelingen voor haarherstel in München

Vinci Hair Clinic München biedt een keuze uit de meest geavanceerde oplossingen om haaruitval te behandelen, en we ontwerpen de behandeling van elke cliënt om zijn individuele doelen te bereiken. De hoofdhuid micro pigmentatie van Vinci Hair Clinic is snel uitgegroeid tot een van onze belangrijkste diensten, terwijl we met onze FUT- en FUE-haartransplantaties al duizenden mannen en vrouwen die lijden aan haaruitval hebben geholpen om hun uiterlijk te verbeteren.

Micro hoofdhuid pigmentatie in München

Micro hoofdhuid pigmentatie (ook wel MSP of hoofdhuid micro pigmentatie genoemd) werd gecreëerd door Vinci Hair Clinic als een alternatief voor de FUT- en FUE-haartransplantaties. Deze behandeling wordt vaak vergeleken met een haartatoeage, maar de micro hoofdhuid pigmentatie is een ingewikkeld proces dat alleen goed kan worden uitgevoerd door speciaal opgeleide technici. U kent misschien klinieken voor haarherstel in München of zelfs schoonheidssalons die hoofdhaartatoeages aanbieden, maar let op: deze hoofdhaartatoeages zijn niet hetzelfde als de MSP van Vinci Hair Clinic.

De MSP-techniek omvat de toepassing van tonale pigmenten op de hoofdhuid, met behulp van gespecialiseerde naalden om de illusie van korte haargroei te creëren. De behandeling heeft al vanaf de eerste sessie zichtbare effecten en biedt een natuurlijke uitstraling die ideaal is voor cliënten die hun haar in een kort geschoren of geknipte stijl zullen gaan dragen na het ondergaan van hun hoofdhuid micro pigmentatie. Inwoners en bezoekers van München die lijden aan haaruitval kunnen nu profiteren van deze revolutionaire behandeling bij de Vinci Hair Clinic.


Consult over haaruitval in München

Als u zich zorgen maakt over haarverlies en advies wilt over behandelingen zoals haartransplantaties en micro hoofdhuid pigmentatie, kan Vinci Hair Clinic München u helpen. Wij verwelkomen u om kennis te maken met ons haarherstelteam voor een gratis en volledig vertrouwelijk consult. Dit is de perfecte gelegenheid om eerlijke informatie over haaruitvalbehandelingen te krijgen en te beslissen of ze voor u geschikt zijn.

Laat uw zorgen over uw haaruitval niet voorkomen dat u geniet van het leven dat u verdient. Boek uw gratis consult voor haarherstel bij Vinci Hair Clinic München door te bellen naar (+49) 030 13 88 7086 of vul ons online contactformulier in. We kijken er naar uit om u bij elke stap van uw reis op weg naar haarherstel te begeleiden en u te helpen om de look te krijgen die u wilt.

Vinci Hair Clinic München
Sendlinger Str. 24,
80331 München

Tel: (+49) 30 13 88 7086

Vinci Hair Clinic Munich - Customer Reviews
  • Super professional team, I'm very happy with my MSP results, it looks great
5

About Vinci Hair Clinic Munich

Vinci Hair Clinic Munich offers a choice of the most advanced solutions to treat hair loss, and we design every client’s treatment to meet their individual goals.