Vinci Hair Clinic Germany

De Vinci Haarklinieken zijn blij om de uitbreiding van ons netwerk van haarrestauratie klinieken in Duitsland aan te kunnen kondigen. We zijn een van oudsher gevestigde groep met haartransplantatie klinieken over de hele wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk, de VS, Saoedi-Arabië en Europa. In de loop van de jaren, is onze reputatie voor klinische uitmuntendheid in haartransplantatie flink gegroeid en we zijn er trots op dat we de beste en meest geavanceerde oplossingen voor haaruitval aanbieden. Onze behandelingen leveren natuurlijke en realistische resultaten op die mannelijke kaalheid, dunner worden haar, alopecia, littekens en andere haaruitval problemen camoufleren.

Onze Duitse Vinci Haarkliniek is gevestigd in de welvarende Duitse hoofdstad Berlijn. Berlijn is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto, vanuit alle regio’s van het land. De stad beschikt ook over twee luchthavens: Schönefeld en Tegel, waardoor het voor bezoekers uit andere landen gemakkelijk is om ook de kliniek te bezoeken. In het verleden hebben we veel klanten uit Duitsland in onze andere Vinci locaties over de hele wereld behandeld. Nu, zijn onze prestigieuze en baanbrekende haarrestauratie behandelingen beschikbaar voor klanten die wonen of werken in Duitsland, zonder de noodzaak om naar het buitenland af te reizen.

Vinci Haarklinieken Duitsland heten je welkom en nodigen je uit voor een gratis haarrestauratie adviesgesprek in onze gezellige en gastvrije kliniek. We zijn toegewijd aan het aanbieden van realistische oplossingen om je haaruitval problemen op te lossen, met een keuze uit state of the art behandelingen die op maat ontworpen zijn om aan jouw wensen te voldoen.

Zoals het geval is met al onze Vinci Haarklinieken, is onze Duitse haarrestauratie kliniek bijzonder goed uitgerust en wordt bemand door een zeer ervaren technisch team. We beginnen elke haarrestauratie ervaring met een vrijblijvend consult. We zullen de status van je haaruitval  en je  potentiële toekomstige haarverlies nader evalueren en al die informatie gebruiken om een persoonlijk plan te ontwikkelen met daarin het meest geschikte behandelingsplan. We zullen je ook vragen wat je zelf zou willen bereiken met je haarrestauratie reis. Met behulp van al deze informatie, zal je haarrestauratie technicus je advies geven over welke van de Vinci-behandelingen de beste is voor jou.

Vinci Haarrestauratie Behandelingen

De Vinci Haarklinieken hebben een diep begrip van de problemen en persoonlijk ongemak die haaruitval veroorzaakt bij zo veel mannen en vrouwen over de hele wereld. Ons doel is  onze haaruitval patiënten te helpen om hun uiterlijk blijvend te verbeteren en hun zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde te stimuleren. Dit gebeurt door middel van behandelingen zoals de hoofdhuid micropigmentatie (SMP) en haartransplantaties met behulp van de Follicular Unit Transfer (FUT) en Follicular Unit Extraction (FUE) behandelingen.

Hoofdhuid Micropigmentatie/Micro Hoofdhuid Pigmentatie

Als een van onze meest populaire procedures heeft SMP / MSP in de afgelopen jaren veel aandacht gekregen. Een niet-invasieve behandeling die wordt uitgevoerd in 2 tot 3 sessies, en als resultaat de look creëert van een hoofd met kort geschoren of zeer kort geknipt haar.

Scott Before

Scott After

Haartransplantaties

De Vinci Haarklinieken hebben al vele jaren ervaring in FUT- en FUE-haartransplantatie. Bij FUT-transplantaten wordt een strip haar van het donorgebied verwijderd, die vervolgens nauwkeurig wordt geplaatst in het receptiegebied. FUE is de verwijdering van enkele donor-haarlokken uit het donorgebied en plaatsing in het gebied van haaruitval.

Om voorbeelden van onze haarrestauratie resultaten te zien, stellen we voor dat je een kijkje neemt in onze vóór en na cliënt galerij. We hebben ook veel getuigenissen van tevreden SMP en haartransplantatie klanten, die je kunt lezen.

Begin je haarrestauratie reis vandaag nog door contact op te nemen met de Vinci Haarkliniek Duitsland. Om je gesprek met onze haaruitval experts te regelen, kun je een afspraak maken door ons te bellen op nummer (+49) 030 13 88 7086 of door het invullen van ons online advies aanvraagformulier. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en zullen je begeleiden bij jouw persoonlijke reis naar een zelfverzekerde en natuurlijke nieuwe look.

Vinci Haarkliniek Duitsland: