Vinci Haarkliniek heeft zich gevestigd in São Paulo, Brazilië. Dat is niet alleen het financiële centrum van Brazilië, maar ook van heel Zuid-Amerika. São Paulo stad is de hoofdstad van de staat São Paulo en Zuid-Amerika’s meest bevolkte stad. De luchthavens Guarulhos en Campinas, liggen beide dicht bij de kliniek. Dit maakt het reizen van en naar Sao Paulo gemakkelijk en handig voor degenen die in andere Braziliaanse steden wonen, zoals Rio de Janeiro, Salvador , Brasilia, Fortaleza en Belo Horizonte om maar een paar van de dynamische steden in Brazilië te noemen.

De Vinci Haarkliniek in São Paulo ligt in Alphaville, São Paulo in het Medic Life Centre. Dat is een unieke faciliteit in zijn eigen, speciaal gebouwde 19 verdiepingen hoge gebouw met een eigen helikopter landingsbaan, dagkliniek, fitnessruimte, apotheek en vele andere faciliteiten. De Vinci Haarkliniek in São Paulo heeft een digitaal microscopie dissectie gedeelte, een eigen operatiekamer, faciliteiten voor de hoofdhuid pigmentatie en alle andere faciliteiten die klanten van Vinci Haarkliniek kunnen verwachten.

Vinci Haarkliniek biedt haartransplantaties in Brazilië, zoals de FUT (Folliculaire Unit Transplantatie), FUE (Folliculaire Unit Extractie) en de wereldberoemde Vinci Max voor degenen die in een verder gevorderd stadium last hebben van kaalheid. Onze resultaten op het gebied van haartransplantatie zijn volkomen natuurlijk en permanent. Bezoek onze klantresultaat pagina om te zien hoe onze behandelingen niet alleen het uiterlijk van mensen verbeterd, maar ook hun gevoel van eigenwaarde.
Sao Paulo - Brazil

Hoofdhuid micropigmentatie (SMP) is een fantastische niet-chirurgische manier om je hoofd het uiterlijk van een geschoren hoofd te geven. Zo kunnen zelfs degenen die al in het meest vergevorderde stadium van kaalheid verkeren, met deze techniek direct een hoofd met vol haar krijgen. Deze wordt uitsluitend aangeboden door Vinci Haarkliniek in Brazilië.

Boek nu je consultatie door te bellen naar de kliniek op nummer (11) 2970 4700, of door het invullen van een van onze online adviesoverlegformulieren. Adviesoverleggen zijn gratis. Aarzel dus niet om contact op te nemen met de kliniek of start je online adviesoverleg.

Vinci Hair Clinic – São Paulo – Alphaville
Edifício Medic Life
Avenida Copacabana, n 112 , sala 502
Empresarial 18 do Forte
Alphaville, Barueri
São Paulo
CEP 06472-001

Vinci Hair Clinic – São Paulo – Brooklin
Edificio Capital Corporate Office
Avenida Doutor Chucri Zaidan 1550
Conjunto 1108
Brooklin
São Paulo
CEP 04711-130

Tel: (11) 2970 4700
WhatsApp: (11) 97130 2757