Vinci Hair Clinic Rio de Janeiro

De Vinci Haarkliniek is jaren geleden opgericht in het Zuidoosten van Brazilië. De kliniek bewijst in deze regio zijn uitmuntendheid m.n. wat betreft haartransplantaties, te beginnen met het uitvoeren van behandelingen in de stad Rio de Janeiro, en ook met het aanbieden van een betere oplossing voor patiënten uit onder andere Baixada Fluminense, Niterói, Costa Verde, Costa do Sol, Caminhos da Mata, Serra Verde, Caminhos Coloniais.

Vinci heeft 4 vestigingen in Brazilië en meer dan 20 over de hele wereld.  De Vinci Haarkliniek in Rio de Janeiro biedt Hoofdhuid Micropigmentatie (SMP), FUE-, FUT– en Vinci Max Haartransplantaties, evenals andere alternatieve medische behandelingen voor kaalheid.

We zijn de enige medische kliniek in Brazilië die hoofdhuid micropigmentatie (SMP) biedt, en deze behandeling levert superieure resultaten vergeleken met de traditionele micropigmentatie.
Scalp MicroPigmentation Rio de Janiero

SMP wordt vaak gebruikt als behandeling voor patiënten met verschillende vormen van alopecia, en dankzij de superieure resultaten die we behalen met onze haartransplantaties, weten veel van onze Carioca patiënten al welke hoge kwaliteit van dienstverlening wij bieden omdat ze in het verleden al eerder reisden naar onze klinieken in andere delen van Brazilië. Echter, nieuwe patiënten kunnen nu SMP-behandelingen en Vinci haartransplantaties ondergaan in de prachtige stad Rio de Janeiro.

Rio heeft een van de weinige klinieken in Brazilië die FUE-haartransplantaties kunnen uitvoeren. Deze laten vrijwel geen littekens achter en de zo gevreesde ‘horizontale snede’, die typisch is bij de standaard haartransplantaties, is niet nodig bij deze behandeling. De Vinci Haarkliniek brengt de FUE-haartransplantatie naar Rio de Janeiro. Deze  methode qua haartransplantatie,  is ideaal voor mensen die snel willen herstellen.

Naast de FUE-, bieden we ook FUT-haartransplantatie in Rio de Janeiro. Die is het meest aan te bevelen voor mensen met een groot schedelgebied dat is aangetast door haaruitval en deze methode is ook niet afhankelijk van haaresthetiek.

De Vinci Max haartransplantatie is nu beschikbaar in Rio de Janeiro en biedt het maximale aantal haarzakjes die een transplantatie maar kan bieden. Deze methode is het meest aan te bevelen voor mensen met haarverlies in een al vergevorderd stadium.

In Rio de Janeiro bieden we ook behandelingen tegen haaruitval voor mannen en vrouwen, mesotherapie en alternatieve medische behandelingen.

Neem vandaag nog contact op met de Vinci Haarkliniek door te bellen naar (21) 3500 1736 en boek een adviesgesprek om alles te weten te komen over de nieuwste technologieën die direct zijn afgeleid van onze klinieken in Europa. Je kunt natuurlijk ook een gratis adviesgesprek krijgen door simpelweg hier te klikken.

Vinci Hair Clinic – Rio de Janeiro
Edifício CEO Bloco 2
Av. João Cabral de Melo Neto, 850 sala 207
Barra da Tijuca – Rio de Janeiro
Brazil 22775-055

Tel: (21) 3500 1736