Vinci Hair Clinics in Brazilië waren de eerste internationale haarrestauratie klinieken die werden opgericht in Brazilië, en ze brachten de beste behandelingen en ook de Noord-Europese normen naar Zuid-Amerika.

Onze behandelingen vinden niet plaats in algemene ziekenhuizen; we hebben we ons eigen gespecialiseerd chirurgisch centrum in Sao Paulo dat speciaal is aangepast voor haartransplantatie doeleinden. Alleen door deze mogelijkheid om behandelingen in ons eigen goed uitgeruste ziekenhuis door te voeren en met ons eigen hoogopgeleid team van gespecialiseerd medisch personeel, zijn we in staat om maximaal comfort voor de patiënt te waarborgen. En terwijl we dezelfde uitstekende resultaten in Brazilië leveren, die wereldwijd standaard zijn bij al onze locaties.

Naast FUT, de gouden standaard op het gebied van haartransplantaties, bieden we ook FUE-haartransplantatie. Minimaal invasief en vrijwel litteken vrij, kreeg FUE wereldwijde bekendheid toen Wayne Rooney zijn haartransplantatie met deze techniek liet doorvoeren toen hij zijn behandeling in Londen liet doorvoeren.

Dan Before 2

Dan After

De Vinci Haarkliniek is ook opgeklommen tot marktleider in Hoofdhuid Micro Pigmentatie (SMP), en zoals bij al onze behandelingen, zul je contact opnemen met een haartransplantatie arts die de gevolgen van toekomstige haaruitval begrijpt en die in staat is om een gepersonaliseerd ontwerpt op te stellen om dunner wordende en kalende gebieden te camoufleren.

Onze haartransplantatie klinieken bieden ook een breed scala aan medische behandelingen voor haaruitval, die op zichzelf, of zelfs in combinatie met een haartransplantatie of een andere behandeling je fantastische haartransplantatie resultaten kan opleveren.

Onze gespecialiseerde Braziliaanse Haarklinieken bieden deze haartransplantatie behandelingen:

  • Vinci FUT-haartransplantatie
  • Vinci FUE-haartransplantatie
  • Vinci Max-haartransplantatie
  • Wenkbrauwtransplantaties
  • Wimpertransplantaties
  • Baard en snor transplantaties
  • Lichaamshaar transplantaties


We bieden ook deze medische en niet-chirurgische behandelingen voor haaruitval:

  • SMP Hoofdhuid Micro Pigmentaatie
  • Alomesa Mesotherapie
  • Vinci PRP-behandeling voor haarverlies

De meeste behandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Om een consult bij een van onze Braziliaanse locaties te regelen, neem je contact met ons op door te bellen naar (11) 2970 4700, of simpelweg door het invullen van een van onze online consultatieformulieren. Door het vandaag nog bezoeken van één van onze klinieken in Brazilië, kun je een gepersonaliseerde oplossing voor je haarverlies problemen vinden.

Vinci Hair Clinic Brazilië: