Scalp MicroPigmentation Sydney

Ons internationale succesverhaal maakt ons tot de grootste en meest ervaren kliniek voor hoofdhuid micropigmentatie in Australië. Elk jaar voeren we internationaal duizenden behandelingen van hoge kwaliteit uit en helpen daar zowel mannen als vrouwen mee om hun haargrens gerelateerde probleem op te lossen.

Scalp MicroPigmentation Australia

 

We zijn te zien geweest op BBC TV, ITV en in Men’s Health Magazine als gevolg van onze uitstekende reputatie voor het consequent leveren van hoge kwaliteit en natuurlijk ogende resultaten.

De Vinci Haarkliniek in Sydney biedt hulp bij kalend en dunner wordend haar bij zowel vrouwen als mannen, alopecia patiënten en ook voor diegenen die door andere behandelaars achtergelaten oude en lelijke littekens van haartransplantaties willen laten camoufleren.

We hopen dat onze ervaring, bedrijfsomvang en reputatie je het vertrouwen geven dat onze resultaten echt van wereldklasse en de beste in zijn klasse zijn. Als je je zorgen maakt over je haaruitval, boek dan nu een gratis, vrijblijvend adviesgesprek met ons.

Onze kliniek in Sydney is gesitueerd in de Star Cosmetic Medicine Clinic, de thuisbasis van enkele van Australië’s beste cosmetische chirurgen. Als dat handiger voor je is, kun je beginnen met het invullen van ons online-advies aanvraagformulier zodat we je haarprobleem kunnen evalueren en je meer informatie kunnen geven over de mogelijkheden en de kosten. Je kunt ook gewoon vandaag nog bellen met een lid van ons vriendelijke team op nummer : 1300 399 457.

Lees meer over de hoofdhuid micropigmentatie behandelingen en over haaruitval camoufleer behandelingen van de Australische Vinci Haarklinieken

Wat is SMP-Hoofdhuid Micropigmentatie?

SMP is een innovatieve behandeling door Vinci Hair Clinic in Sydney, voor de behandeling van vele soorten van haaruitval, waaronder alopecia, kaalheid en dunner wordend haar. Onze unieke en revolutionaire SMP-behandeling is voor zowel mannen als vrouwen. Het is een geavanceerd proces waarbij specifieke kleurtonen van medische kwaliteitspigmenten in de epidurale laag van de huid worden geïnjecteerd en waardoor de haarfollikels van een gemillimeterd kapsel nauwkeurig wordt gesimuleerd.
Scalp MicroPigmentation Melbourne

Dit is een procedure die je onmiddellijke en fantastische resultaten van de eerste behandeling kan opleveren. Het enige dat de klant moet doen om de beste resultaten te bereiken, is zijn haar kort geknipt blijven dragen.

 
Wat is een haartransplantatie?

Een Vinci haartransplantatie is een effectieve en in de meeste gevallen eenvoudige haartransplantatie behandeling waarbij een strook haar (of afzonderlijke haarfollikels) wordt weggenomen, meestal aan de achterkant van het hoofd (het donorgebied), omdat die kant van het hoofd niet is aangetast door kaler worden of dunner worden van het haar. De verwijderde haarfollikels worden vervolgens ontleed in folliculaire eenheden (ook wel bekend als grafts) en daarna ingebracht op de receptieplaats. De haren zullen daar op natuurlijke wijze blijven groeien. Concreet gezien is de Vinci FUT- haartransplantatie perfect om op een snelle en effectieve manier grote kale plekken te dekken in één enkele 4 tot 6 uur durende sessie die je haargrens herstelt.

Vinci Hair Clinic Australia

Om vandaag nog een adviesgesprek met ons te boeken, kun je alvast beginnen met simpelweg ons online advies aanvraagformulier in te vullen, waarna we je haarprobleem kunnen evalueren en je meer informatie kunnen geven over de mogelijkheden en de kosten.

Je kunt natuurlijk ook gewoon vandaag nog bellen met een lid van ons vriendelijke en ervaren team op nummer : 1300 399 457.

De Vinci Haarkliniek in Australië kan haar klanten ook financiering aanbieden op voorwaarde dat ze inwoner van Australië * zijn. Dus nu is de beste tijd om je uiterlijk te veranderen middels een hoofdhuid micropigmentatie behandeling of een haartransplantatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Vinci Hair Clinic Sydney
1 Union Street,
Pyrmont, Sydney
NSW 2009
1300 399 457

Vinci Hair Clinic Sydney - Klanten-reviews
  • Ik heb micro hoofdhuid pigmentatie ondergaan in de kliniek in Sydney en ik ben helemaal weg van mijn resultaten!
5

Over Vinci Hair Clinic Sydney

De Vinci Haarkliniek in Sydney biedt hulp bij kalend en dunner wordend haar bij zowel vrouwen als mannen, alopecia patiënten en ook voor diegenen die door andere behandelaars achtergelaten oude en lelijke littekens van haartransplantaties willen laten camoufleren.