Vinci Hair Clinic Melbourne
Vinci Hair Clinic Melbourne

Ons aanhoudende succes maakt de Vinci Haarkliniek tot de snelst groeiende en meest ervaren hoofdhuid pigmentatie kliniek in Australië. We hebben al duizenden behandelingen van hoge kwaliteit doorgevoerd in Australische klinieken, en hebben daarmee zowel mannen als vrouwen erbij geholpen om hun haargrens problemen op te lossen. Voortbouwend op het succes van onze kliniek in Sydney, zijn we erg blij dat we nu onze hoofdhuid micropigmentatie behandelingen ook in onze nieuwe kliniek in Melbourne kunnen aanbieden.

Scalp MicroPigmentation AustraliaOnze haartransplantatie behandelingen zijn te zien geweest op BBC, ITV en in Men’s Health magazine. We hebben een uitstekende reputatie wat betreft het consequent leveren van natuurlijk ogende resultaten van hoge kwaliteit.

De Vinci Haarkliniek in Melbourne biedt u hulp bij kalend en dunner wordend haar, of u nu een vrouw of een man bent, en voornamelijk met behulp van de SMP-hoofdhuid micropigmentatie behandeling. We bieden ook hulp voor alopecia patiënten en voor diegenen die oude en lelijke littekens van vorige haartransplantaties littekens willen camoufleren.

We hopen dat onze ervaring, bedrijfsomvang en reputatie je het vertrouwen geven om een adviesgesprek te boeken in onze hoofdhuid micropigmentatie kliniek in Melbourne, en dat de resultaten die we bereiken met onze klanten je het vertrouwen geven om je behandeling bij ons te ondergaan. Als je je zorgen maakt over je haaruitval, boek dan vandaag nog een gratis, vrijblijvend adviesgesprek.

Wat is SMP-hoofdhuid Micropigmentatie?

SMP is een innovatieve revolutionaire procedure door de Vinci Haarkliniek in Melbourne voor de behandeling van alopecia, kaalheid en dunner wordend haar. SMP is een behandeling voor zowel mannen en vrouwen en wordt uitgevoerd middels een zeer innovatief proces waarbij specifieke kleurtonen van pigmenten van medische kwaliteit in de epidurale laag van de huid worden geïnjecteerd, waardoor haarfollikels worden gesimuleerd.
Scalp MicroPigmentation Melbourne

Deze procedure heeft onmiddellijk resultaat en kan je al fantastische resultaten geven vanaf de eerste behandeling. Ze vereist slechts, om de beste resultaten te behalen dat je een kortgeknipt kapsel draagt.

 
Wat is een Haartransplantatie?

Een Vinci Haartransplantatie is een effectieve en eenvoudige haartransplantatie behandeling waarbij een strook haar (of afzonderlijke haarfollikels) wordt / worden verwijderd uit het donorgebied (normaliter van de achterkant van het hoofd). Daaarna worden die haarfollikels ontleed in afzonderlijke transplantaten oftewel grafts, en vervolgens in het kalende of dunner wordende gedeelte van de hoofdhuid geplaatst. Zodra de follikels op de receptieplaats zijn ingebracht, zullen ze op natuurlijke wijze blijven groeien. Een Vinci FUT-haartransplantatie kan grote kale plekken in één 4 tot 6 uur durende sessie bedekken en je haargrens herstellen.

Wij zijn kort bij het centrum van Melbourne gevestigd in The Newin Hair Transplant Institute dat eigendom is van de wereldbefaamde chirurg Dr. Rhett Bosnich. Door de centrale ligging van de kliniek vlak bij de openbaar vervoervoorzieningen, is het gemakkelijk de kliniek te bereiken en het personeel zal er zeker voor zorgen dat je je zeer welkom zult voelen.

Vinci Hair Clinic Melbourne
Vinci Hair Clinic Melbourne


Als het handiger is, kun je beginnen met het invullen van ons online-advies aanvraagformulier waarna we je zaak kunnen evalueren en je meer informatie zullen geven over de mogelijkheden en de kosten. Je kunt natuurlijk ook gewoon bellen met ons vriendelijk en ervaren team op nummer : 1300 399 457.

De Vinci Haarkliniek Australië kan haar klanten ook passende financiering aanbieden op voorwaarde dat je inwoner van Australië bent *.

Vinci Hair Clinic Melbourne
Suite 701, Level 7
St Kilda Towers
1 Queens Road
Melbourne
Victoria, 3004
Tel: 1300 399 457 Ext. 2

Vinci Hair Clinic Melbourne - Klanten-reviews
  • Prachtig team bij Vinci Hair Clinic in Melbourne, zeer professioneel en ik houd van mijn nieuwe haarlijn.
5

Over Vinci Hair Clinic Melbourne

Ons aanhoudende succes maakt de Vinci Haarkliniek tot de snelst groeiende en meest ervaren hoofdhuid pigmentatie kliniek in Australië. We hebben al duizenden behandelingen van hoge kwaliteit doorgevoerd in Australische klinieken, en hebben daarmee zowel mannen als vrouwen erbij geholpen om hun haargrens problemen op te lossen.