Vinci Hair Clinic SydneyOns internationale succesverhaal maakt ons tot de grootste en meest ervaren kliniek voor hoofdhuid micropigmentatie (SMP), met onze twee SMP-klinieken in Australië. Elk jaar voeren we internationaal duizenden behandelingen van hoge kwaliteit uit en helpen daar zowel mannen als vrouwen mee om hun haargrens gerelateerde probleem op te lossen.

We zijn te zien geweest op BBC TV, ITV en in Men’s Health Magazine als gevolg van onze uitstekende reputatie voor het consequent leveren van hoge kwaliteit en natuurlijk ogende resultaten.

De Australische haarklinieken van Vinci bieden hulp bij kalend en dunner wordend haar bij zowel vrouwen als mannen, alopecia patiënten en ook voor diegenen die door andere behandelaars achtergelaten oude en lelijke littekens van haartransplantaties willen laten camoufleren.


We bieden ook medische en niet-chirurgische behandelingen voor haaruitval:

Scalp MicroPigmentation SydneyWe hopen dat onze ervaring, bedrijfsomvang en reputatie je het vertrouwen geven dat onze resultaten echt van wereldklasse en de beste in zijn klasse zijn. Als je je zorgen maakt over je haaruitval, boek dan nu een gratis, vrijblijvend adviesgesprek met ons.

Lees meer over de hoofdhuid micropigmentatie behandelingen en over haaruitval camoufleer behandelingen van de Australische Vinci Haarklinieken

Onze kliniek in Sydney is gesitueerd in de Star Cosmetic Medicine Clinic, de thuisbasis van enkele van Australië’s beste cosmetische chirurgen. We hebben ook een kliniek in Melbourne, die gesitueerd is in het Newin Hair Transplant Institute, en ook een kliniek in Perth. Dit maakt het nog makkelijker voor je om ons te bezoeken en samen een oplossing voor je haarverlies te vinden. Als dat handiger voor je is, kun je beginnen met het invullen van ons online-advies aanvraagformulier zodat we je haarprobleem kunnen evalueren en je meer informatie kunnen geven over de mogelijkheden en de kosten. Je kunt ook gewoon vandaag nog bellen met een lid van ons vriendelijke team op nummer: 1300 399 457.

Australische Haarklinieken: