what-is-a-hair-transplantVinci Hair Clinic heeft haartransplantatie klinieken aan de overkant van de wereld waardoor u het meest uitgebreide aanbod van behandelingen beschikbaar. Van Europa naar de Amerika’s, het Midden-Oosten naar Australië, is er een kliniek die is dicht bij u, die u kunnen voorzien van het beste advies in haartransplantaties, Scalp micropigmentatie en andere haartransplantatie behandelingen. Blader hieronder onze klinische locaties naar de dichtstbijzijnde kliniek aan u.

Onze Clinic Locaties:

Europa

Vinci zijn verheugd te kunnen klinische uitmuntendheid in haar restauratie te bieden aan vele locaties in heel Europa. Onze locaties in het vasteland van Europa te bieden klanten de mogelijkheid om hun haar te herstellen met een haartransplantatie, hoofdhuid micropigmentation behandeling, met andere haarbehandeling wij aanbieden.

Verenigd Koningkrijk

Azië en het Midden-Oosten

Ons centrum van excellentie in het Midden-Oosten, Vinci Hair Clinic Dubai biedt de beste haartransplantatie technieken beschikbaar zijn, samen met andere haaruitval behandelingen die je helpen om je haar te herstellen.

Australazië

Noord Amerika

Zuid-Amerika

Afrika

Een internationaal bedrijf met internationale erkenning.

Een internationaal bedrijf komt met internationale erkenning, zoals je zou verwachten. Vinci Hair Clinic hebben niet alleen de erkenning, maar ook een reputatie en het professionalisme dat is ongeëvenaard, het leveren van onze cutting edge expert haartransplantatie oplossingen, waaronder de revolutionaire MSP ™ of Micro-Hoofdhuid Pigmentatie ™ procedure tot meer dan 2000 klanten wereldwijd, waardoor we een steeds groeiende internationale klantenkring.