Voor die vrouwen die lange haren hebben en niet bereid zijn om een kortgeknipt kapsel te moeten dragen, kan MSP (Micro Scalp Pigmentation, en in het Nederlands: Micro Hoofdhuid Pigmentatie) een zichtbare verbetering bieden. Tijdens de behandeling wordt de hoofdhuid gekleurd om overeen te komen met de haarkleur en daarmee heffen we het contrast op tussen het haar en de hoofdhuid. Daardoor ziet je haar er veel voller uit en is de hoofdhuid minder zichtbaar door het haar heen.
Lang Haar Hoofdhuid Pigmentatie is beter geschikt voor donkerder haarkleuren en het is belangrijk om de patiënten met mogelijke toekomstige haaruitval zorgvuldig te selecteren, omdat kenmerken van het haar en de plaats van het haarverlies belangrijke factoren zijn bij de beoordeling van de geschiktheid voor behandeling. Hoofdhuid pigmentatie voor langer haar kan een soortgelijk effect als Toppik en Nanogen haarvezels creëren.
Long Hair Scalp Pigmentation
Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan worden gebruikt om Alopecia Areata vlekken te dekken, tractie alopecia te behandelen zoals vaak veroorzaakt door haarextensions of dwangmatig plukken aan het haar en het kan ook extra toevoegen aan zowel FUE- als FUT-haartransplantatie chirurgie, door verbetering van de algehele volheid van het haar en het dekken van littekens evenals met het simpelweg behandelen van de gebieden waar het haar dunner wordt.
Bel nu de kliniek die het dichtst bij je is voor een persoonlijk consult of start nu met het invullen van ons online consultatieformulier waar je ook foto’s aan kunt toevoegen.