Veel mensen ervaren dat hun haar plaatselijk dunner wordt. Dit komt bij veel mannen en vrouwen voor en het kan je haarstijl beïnvloeden omdat je je haar zodanig moet kappen of kammen dat de dunner wordende plekken worden gecamoufleerd. Door het gebruik van hoofdhuid pigmentatie om dunner haar dikker te maken, kunnen we haren simuleren om het contrast tussen de haar- en huidskleur te verminderen. De behandeling kan helpen om de indruk van een vollere haardos te geven, zodat je de vrijheid terugkrijgt om je haar te stylen op de manier zoals je dat zelf graag wilt, zonder je er om te hoeven bekommeren of de gebieden met dunner wordend haar zichtbaar zijn.

Dit is ook een populaire toepassing van SMP voor degenen die al haartransplantaties hebben gehad, maar niet de haardichtheid hebben bereikt die ze graag wilden. In deze gevallen kunnen we SMP toepassen tussen het getransplanteerde en het oorspronkelijke haar, waardoor het er een stuk dikker en voller zal uitzien, ongeacht het kapsel dat je kiest.

Je zult direct vanaf de eerste sessie al, een verbetering te zien krijgen, maar er is meer dan een sessie nodig om het gewenste eindresultaat te behalen.

Om erachter te komen of je een goede kandidaat voor de Vinci hoofdhuid pigmentatie behandeling voor dun haar bent, kun je contact opnemen met de dichtstbijzijnde Vinci Haarkliniek, en via de telefoon alle antwoorden  krijgen op de vragen die je hebt, of neem contact met ons op  om een gratis adviesgesprek te boeken met één van onze specialisten, die je zal helpen bij het maken van de beslissing of de SMP-procedure ook de juiste keuze voor jou is.