We realiseren ons dat veel vrouwen geen goede kandidaten zijn voor een haartransplantatie, omdat ze vaak hun haar op over de gehele schedel verspreide plekken verliezen. Dit betekent dat ze een veel beperktere optie hebben qua medische behandeling dan mannen.

Daardoor hebben we een hoofdhuid micropigmentatie voor lang haar gecreëerd, en de resultaten van de afgelopen jaren zijn verbazingwekkend. Meer en meer vrouwen (en mannen) nemen de beslissing om deze revolutionaire behandeling voor haarverlies bij vrouwen te ondergaan.

Alice Before

Alice After

Lang micropigmentatie Haar voor vrouwen

Haarverlies bij vrouwen kan moeilijk te behandelen zijn en niet alle vrouwen zijn bereid om of zijn, om verschillende redenen, geen goede kandidaten om chirurgische haartransplantatie te ondergaan. Terwijl de hoofdhuid pigmentatie behandeling is gebruikt op mannen met geschoren kapsels, is minder bekend dat men deze behandeling ook kan gebruiken om het contrast tussen de haarkleur en de hoofdhuid te verminderen bij personen die hun haar langer dragen. Veel vrouwen geven aan dat hoofdhuid pigmentatie vergelijkbaar is met het gebruik van Toppik of Nanogen haarvezels, maar dan op een permanente manier.

Deze behandeling is vooral goed voor patiënten met donker haar.  De behandeling van blond of rood haar is meestal niet mogelijk met deze behandeling, maar het beste is om dit met je adviseur te evalueren tijdens je gratis adviesgesprek waarbij je kunt bepalen of je een geschikte kandidaat bent voor deze procedure.

In de meeste gevallen zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig totdat het definitieve eindresultaat is bereikt en er een perfecte overeenkomst tussen het haar en de hoofdhuid is bereikt.

Om meer te weten te komen over de SMP-micro hoofdhuid pigmentatie voor lang haar, kun je bellen met de dichtstbijzijnde kliniek of start de evaluatie nu via ons online adviesgesprek.

Lang micropigmentatie Haar voor mannen

SMP wordt gebruikt om de visuele indruk te geven van dikker haar, doordat het kleurcontrast tussen het haar en de hoofdhuid wordt verminderd en doordat de leemtes tussen de haren worden opgevuld. In een enkele sessie, zul je een enorme verbetering zien, maar er is meestal meer dan één sessie nodig om het gewenste eindresultaat te bereiken.

De behandeling wordt uitgevoerd in een van onze gespecialiseerde klinieken. Je hebt geen medicijnen nodig en je hoeft geen vrije dagen op te nemen. De mensen om je heen zal niks meer opvallen dan dat je haar dikker en voller lijkt. Je kunt gewoon doorgaan met je haar te verven en te stylen zoals je zelf wilt. De SMP-behandeling zal je gebruikelijke haarverzorging op geen enkele wijze beïnvloeden.

Om erachter te komen of je een goede kandidaat voor de hoofdhuid micropigmentatie behandeling bent, neem je gewoon contact op met de dichtstbijzijnde Vinci Haarkliniek en krijg je via de telefoon antwoord op  alle vragen die je hebt, of neem contact met ons op om je gratis adviesgesprek te boeken met een van onze specialisten, die je zal helpen bij het nemen van de beslissing of de SMP-procedure ook de juiste keuze voor jou is.