De hoofdhuid micropigmentatie behandeling kan bij Alopecia en andere hoofdhuid aandoeningen helpen om de haarproblemen die voortvloeien uit deze vorm van haaruitval te maskeren en te bedekken. Hoewel er geen genezing bestaat voor Alopecia Arreata en Alopecia Universalis, kan de behandeling enige effectieve verlichting bieden wat betreft de zichtbare tekenen van deze vorm van haaruitval.

Tractie alopecia en tal van andere haarziekten kunnen met deze behandeling worden aangepakt en we kunnen helpen om de schade te beperken met behulp van de hoofdhuid micropigmentatie behandeling voor Alopecia, zodat patiënten die aan deze haarziekten lijden hun leven kunnen leven met meer zelfvertrouwen wat betreft hun uiterlijk.

Alopecia Universalis is een aandoening die volledige kaalheid van de hoofdhuid veroorzaakt, met als gevolg dat we niet alleen een nieuwe haargrens, maar een compleet nieuwe haarvorm op de gehele hoofdhuid moeten creëren. Vanwege het grote gebied zullen er waarschijnlijk meerdere sessies nodig zijn dan bij een normaal geval van mannelijke kaalheid, maar de resultaten kunnen levensveranderend en compleet bevrijdend zijn.
Full Alopecia with Scalp Pigmentation

Alopecia Arreata wordt soms aangeduid als vlek kaalheid en het is meestal niet succesvol om haartjes te transplanteren in de getroffen gebieden. Met behulp van SMP kunnen we deze kale gebieden bedekken zodat ze onzichtbaar opgaan in de onaangetaste gebieden en de aandoening dus wordt verborgen. De meeste mensen verkiezen om zich volledig kaal te scheren voorafgaand aan de SMP-behandeling voor Alopecia, maar voor vrouwen, en voor mensen met kleinere getroffen gebieden laten we die vaak onzichtbaar opgaan tussen de bestaande haren. Dit schept wat er vaak uit ziet als een volkomen normale haargrens en haarlook.

Karl Before

Karl After

Er zijn tal van andere aandoeningen, zoals tractie alopecia, littekens alopecia en lupus om er maar een paar te noemen, die kalende gebieden in de hoofdhuid kunnen veroorzaken. Normaliter kunnen we aanzienlijke verlichting aan die mensen bieden door te helpen om het getroffen gebied met SMP haarreplicatie te camoufleren. Als je last hebt van een van deze hoofdhuidaandoeningen en ze wilt camoufleren, neem dan contact op met één van onze specialisten die je zal helpen om je aandoening te camoufleren.

Neem voor meer informatie contact op met de dichtstbijzijnde Vinci Haarkliniek, krijg al je vragen die je hebt beantwoord via de telefoon, of gebruik de eenvoudige neem contact met ons op mogelijkheid om een gratis adviesgesprek te boeken met een van onze specialisten, die je zal helpen beslissen of de SMP-procedure ook de juiste keuze voor jou is.