De fenomenale kwaliteitsgroei wat betreft de SMP-hoofdhuid micropigmentatie behandeling heeft er in geresulteerd dat duizenden mannen over de hele wereld, die niet in staat zouden zijn om een haartransplantatie te laten doen, momenteel toch een hoofd vol met haar hebben! Ik moet eigenlijk zeggen: geven de indruk van het hebben van een hoofd vol met haar, want het resultaat van SMP is geen echt haar, maar wel een zeer realistische nabootsing van haar dat glad geschoren is.

Bij de SMP-hoofdhuid micropigmentatie behandeling is geen chirurgische ingreep noodzakelijk en eigenlijk is het dus een cosmetische behandeling die echter ongelooflijk effectief is in het simuleren van je haarzakjes en daarmee de indruk geven dat je helemaal geen haar hebt verloren. Voor sommige mannen is dat echter niet genoeg: het moet er uitzien als echt haar, ze willen ook echt het echte haar hebben!

Vinci Haarkliniek heeft ook voor deze klanten een oplossing gevonden door het combineren van de hoofdhuid pigmentatie met de FUE-haartransplantatie (Klik hier om meer te weten te komen over de FUE- haartransplantatie). We noemen deze nieuwe combinatieprocedure:  Het Ultieme SMPresultaat

Wat is FUE?

Bij de Vinci Haarkliniek FUE-techniek worden haarfollikels één voor één geëxtraheerd. direct vanuit het donorgebied en worden daarna geïmplanteerd in het receptiegebied, waar geen haren meer zijn of het haar dunner is. Bij onze FUE-methode hoeft er geen gebruik te worden gemaakt van hechtingen, en dus zijn er ook geen littekens. Dit kan belangrijk zijn als je je haar glad geschoren wil dragen.

Het aantal grafts (enten) dat we zullen oogsten in elke FUE-sessie is minder dan bij een FUT-behandeling, maar zodra de FUE-behandeling is afgerond en de SMP-behandeling is ook klaar, zijn er minder grafts nodig omdat ze op het kalende gebied zullen worden geplaatst, en de SMP-behandeling levert de noodzakelijke haardichtheid.

Door de toevoeging van echt haar op de hoofdhuid, voegt het extra structuur toe aan de SMP. Als je de FUE-behandeling hebt gehad, wordt de SMP-behandeling drie tot vier maanden later uitgevoerd.

Wat zullen de hoofdhuid micropigmentatie en de FUE-haartransplantatie voor me doen?

Deze innovatieve behandeling is ontwikkeld om de beste resultaten op te leveren bij een kortgeknipt kapsel. Door de combinatie van deze 2 procedures kun je er van verzekerd zijn dat de hoogste graad wordt bereikt qua haardichtheid en de best gedefinieerde haargrens.
Scalp MicroPigmentation and FUE Hair Transplant

Na het verlies van veel van mijn haardichtheid bovenop mijn hoofd, ging ik oorspronkelijk op zoek naar alleen de hoofdhuid pigmentatie behandeling. Maar tijdens mijn consult bij de Vinci Haarkliniek in Londen, besefte ik dat ik deze behandeling kon combineren met de nagenoeg pijnloze FUE-haartransplantatie om het beste resultaat qua haarrestauratie te bereiken. Ik ben ontzettend blij! SMP en FUE-Haartransplantatie Client – Abdul, Londen

Neem contact met ons op en ontvang een gratis evaluatie

Wist je dat onze patiënten er het meeste spijt van hebben dat ze niet al veel eerder naar ons toe zijn gekomen? Neem nu contact op en boek je gratis adviesgesprek. We zijn er zo trots op dat we je op natuurlijke wijze behaalde resultaten van hoge kwaliteit kunnen bieden in een professionele omgeving en met zulk een geweldige garantie.

Alle foto’s die je op deze website ziet zijn van echte Vinci Haakliniek patiënten en van ons eigen personeel; geen Photoshop, modellen of catalogus-foto’s.