Vinci Haar was de eerste medische kliniek ter wereld die de behandeling uitvoerde die  vandaag de dag binnen de haaruitval gemeenschap algemeen bekend staat als SMP-Hoofdhuid Micropigmentatie.
Scalp MicroPigmentation Confidence

De Vinci Hoofdhuid Micropigmentatie die het Verschil maakt: in wezen geeft onze eigen unieke benadering van de hoofdhuidpigmentatie, de essentie weer van de manier waarop we werken. We zijn een medische kliniek die gespecialiseerd is in haarverlies, geen tatoeage studio of schoonheidssalon. Wanneer we een SMP-behandeling uitvoeren op een van onze vele tevreden klanten, behandelen we het gewoon op precies dezelfde manier zoals we zouden doen bij elke medische procedure; de veiligheid en de tevredenheid van de patiënt staat bij ons voorop.

We ontmoeten vaak klanten die slechte ervaringen hebben opgedaan met andere klinieken, of een alleen werkende arts hebben bezocht die nu niet meer in het bedrijfsleven actief is. En nu hebben ze hulp nodig om de behandeling te corrigeren. Meestal moeten we deze mensen weer weg sturen omdat we niet weten wat voor soort kleur pigment werd gebruikt en tenzij ze het bestaande pigment laten verwijderen, kunnen we hen jammer genoeg niet helpen.

Wanneer je kiest voor een permanente behandeling zoals de Hoofdhuid Pigmentatie, zorg er dan voor dat je de behandeling laat uitvoeren door een medische kliniek die in staat is om het belang van de behandeling die je op het punt staat om te ondergaan, volledig te begrijpen. Een kliniek waar medewerkers de medische en esthetische training en expertise hebben om te weten wat het beste voor je is en als je een geschikte kandidaat bent voor de behandeling en dat ze klinieken hebben over de hele wereld die je kunt bezoeken mocht je in de toekomst  hulp nodig hebben. Zorg ervoor dat je de juiste kiest; zorg ervoor dat je de Vinci Micro Hoofdhuidpigmentatie kiest.

Neem voor meer informatie contact op met de dichtstbijzijnde Vinci Haarkliniek, krijg via de telefoon antwoord op al je vragen die je misschien hebt, of gebruik de eenvoudige neem contact met ons op mogelijkheid om een ​​gratis consult te boeken bij een van onze specialisten, die je kunnen helpen bij het nemen van de beslissing of de SMP-procedure de juiste keuze voor jou is.