Hoofdhuid Micropigmentatie (SMP) is een effectieve behandeling voor mannen en vrouwen die lijden aan haaruitval; hetzij als een op zichzelf staande behandeling, hetzij in combinatie met een chirurgische haarrestauratie of samen met medicijnen voor haaruitval. SMP simuleert het uiterlijk van een geschoren hoofd met haar; het kan ook worden gebruikt voor de camouflage van littekens en kan bij vele haaruitval-ziektes worden gebruikt om het uiterlijk en zelfvertrouwen van het individu te verbeteren. Deze niet-invasieve behandeling zorgt onmiddellijk voor resultaat, vergt weinig onderhoud en biedt volkomen natuurlijk ogende resultaten.

Veel leden van de Vinci Haarkliniek teams hebben zelf SMP ondergaan en hebben een groot geloof in de behandeling als een succesvolle methode van het geven van het uiterlijk van een hoofd met geschoren haar. We hebben de techniek ontwikkeld en zijn constant op zoek om onze methoden verder te verfijnen om levensveranderende resultaten aan onze klanten te geven.

SMP biedt een alternatief voor de traditionele haarrestauratie-methoden en biedt dat alternatief aan degenen die geen goede haartransplantatie kandidaten zijn, maar wel de look van een geschoren hoofd willen hebben, of die gewoon niet geïnteresseerd zijn in een chirurgische optie. Het biedt ons ook de mogelijkheid om ernstige gevallen, zoals littekens, te behandelen en ook alopecia Universalis, die vergaande gevolgen kan hebben voor het zelfvertrouwen van een individu.

Mario Before

Mario After

Wat is Hoofdhuid  Micropigmentatie?

Vaak beschouwd als een eenvoudige tatoeage procedure, is SMP in werkelijkheid een verfijnde behandeling op basis van zeer gespecialiseerd tatoeëren. Het moet uitgevoerd worden door een zeer deskundige arts en levert een ongelooflijk natuurlijk ogende simulatie van een geschoren hoofd vol haar op als de behandeling door de juiste persoon wordt uitgevoerd.

Voor patiënten van Alopecia Androgenetica, mannelijke kaalheid (MPB), levert SMP een effectieve cosmetische oplossing. Ongeacht de haaruitval fase waarin de patiënt volgens de Norwood-schaal verkeert, kunnen we je haar restaureren naar de lagere haaruitval-fase van je eigen keuze, met het uiterlijk van een kort geschoren kapsel.

Mohammed Before

Mohammed After

Resultaten van de Hoofdhuidpigmentatie

De specialistische apparatuur en naalden waarmee deze techniek wordt uitgevoerd, zijn veel beter dan de in het algemeen bij het traditionele tatoeëren gebruikte; en het is ook niet nodig om het pigment zo diep in de huid aan te brengen als noodzakelijk bij andere methodes van tatoeage. Met de vele tot onze beschikking staande verschillende inktpigmenten kunnen we je natuurlijke haarkleur perfect kopiëren en zo een naadloze mix met je eigen haar maken.

Onze jarenlange ervaring in chirurgische haarrestauratie en in andere vormen van behandelingen voor haaruitval, geeft ons een voorsprong in het begrijpen van gezichtsvarianten, botstructuur, het creëren van natuurlijke haarlijnen die het gezicht omlijsten en het zijn jeugdige uitstraling teruggeven.

SMP spreekt veel mensen aan die geen chirurgische restauratiebehandeling willen ondergaan. Een haarlijn kan worden gecreëerd om er volkomen natuurlijk uit te zien met een geringe mate van pigmentopbouw om het uiterlijk van een grotere haardichtheid te creëren, niet anders uitziend dan de natuurlijke look van een geschoren hoofd met haar. We kunnen de SMP laten opgaan in het eigen haar of mengen met behulp van een haartransplantatie om de best mogelijke natuurlijke resultaten te realiseren.

Client Resultaten van Hoofdhuid Micropigmentatie

Voorbeelden van Hoofdhuid Micropigmentatie Procedures

Hoofdhuid Micropigmentatie (vaak alleen aangeduid als Hoofdhuidpigmentatie of Micro Hoofdhuidpigmentatie) creëert een replica van haar door het plaatsen van kleine pigmentdeeltjes in de hoofdhuid. Elke follikel wordt individueel gesimuleerd door een ervaren technicus, die is opgeleid en gecertificeerd door Vinci Haarkliniek en daarna begeleid door ons zeer ervaren medische team.

Als de eerste medische kliniek ter wereld die de SMP uitvoerde, hebben we de merknaam MSP – Micro Hoofdhuidpigmentatie geregistreerd. Vinci Haarkliniek is er trots op 1 jaar garantie aan onze klanten te kunnen aanbieden. Nu we wereldwijd al meer dan 20.000 behandelingen hebben uitgevoerd in onze vele specialistische klinieken, waarbij de behoeften van onze klant en het voor hem / haar zorgen op de  eerste plaats komen, waar je je behandeling ook begint of beëindigt. Scalp MicroPigmentation Confidence

De behandeling wordt in het algemeen in twee of drie sessies uitgevoerd, met een kleine interval tussen elke sessie om de hoofdhuid te laten ontspannen en de pigmentatie te laten indalen. Hoewel totale dekking al in de eerste sessie kan worden bereikt, zijn voor de meeste kandidaten de volgende sessies bedoeld om het resultaat verder te verfijnen; aanpassingen in de donkerheidsgraad van de pigmenten door te voeren, noodzakelijke varianten van pigmentkleur omdat sommige plekken op de hoofdhuid het pigment anders absorberen en mogelijke verfijningen in het ontwerp van de haarlijn.

Afhankelijk van de omvang van het te behandelen gebied, kan een sessie tussen de 2-5 uur duren, met pauzes om de benen even te strekken en wat te ontspannen. SMP is absoluut geen pijnlijke ervaring, merendeels is er geen verdoving nodig en zo die nodig zou zijn kan die dus plaatselijk worden uitgevoerd, zonder injecties te gebruiken. De meeste mensen voelen niet meer dan een licht tintelend gevoel en er is geen verlies van gewaarwording of gevoel; de mogelijke lichte roodheid van de hoofdhuid verdwijnt binnen een dag of twee.

Scalp MicroPigmentation Result

Hoe lang een SMP goed zal blijven hangt af van een aantal factoren; we gebruiken hoogwaardige pigmentatie inkten om een lange levensduur te garanderen, maar het kan ook worden aangetast door de natuurlijke kenmerken van de huid. Bij Vinci Haarklinieken zien we klanten zelden eerder terugkomen dan na 5 jaar. Lichte verkleuring van de pigmenten kan in de loop van de tijd optreden en dit kan gemakkelijk worden verholpen, door de donkerheidsgraad of dichtheid te verhogen, door het herdefiniëren van je haarlijn en die zo terug te brengen naar hoe ze was na je eerste behandeling, als je dat wenst. Voor je gemak en om onze betrokkenheid met onze klanten te tonen kun je eender welke van onze klinieken over de hele wereld bezoeken.

We hebben een online simulatieprogramma waarmee je kunt uitproberen hoe je eruit zou zien na een SMP-procedure.

De meest populaire toepassingen voor de behandeling zijn:

Hoe realistisch ziet SMP er uit?

Hoe realistisch ziet SMP er uit?
Kort haar of de geschoren haarstijl: dit is meestal de beste methode om geheel of grotendeels kale gebieden van de hoofdhuid te behandelen.

Lees meer

Hoofdhuid MicroPigmentatie Voor Alopecia

Hoofdhuid MicroPigmentatie Voor Alopecia
Alopecia Arreata Universalis en patiënten met andere hoofdhuidziektes kunnen profiteren van deze behandeling.

Lees meer

Hoofdhuid Pigmentatie Voor Dunner Wordend Haar

Hoofdhuid Pigmentatie Voor Dunner Wordend Haar
Vrouwelijke patiënten kunnen ook profiteren van deze behandeling, door het toevoegen van dichtheid aan het haar die eerder verloren is gegaan door haarstyling-gerelateerde haaruitval.

Lees meer

Hoofdhuid Micropigmentatie Voor Haartransplantatie Littekens

Hoofdhuid Micropigmentatie Voor Haartransplantatie Littekens
Herstel van littekens door eerdere haartransplantaties in de vorm van de hoofdhuid-camouflage, is een zeer populaire toepassing van de hoofdhuidpigmentatie-behandeling en kan bouwen op fantastische resultaten.

Lees meer

Hoofdhuid Micropigmentatie en FUE-Haartransplantatie Combinatie

Bij de SMP-hoofdhuid micropigmentatie behandeling is geen chirurgische ingreep noodzakelijk en eigenlijk is het dus een cosmetische behandeling die echter ongelooflijk effectief is in het simuleren van je haarzakjes en daarmee de indruk geven dat je helemaal geen haar hebt verloren.

Lees meer

De Beste Hoofdhuid Micropigmentatie Behandelingen Die Beschikbaar Zijn

De Beste Hoofdhuid Micropigmentatie Behandelingen Die Beschikbaar Zijn
Degenen die kampen met dunner wordend haar en simpelweg de look van dikker haar willen, kunnen dat bereiken met de hoofdhuidpigmentatie.

Lees meer

Neem voor meer informatie contact op met de dichtstbijzijnde Vinci Haarkliniek en krijg telefonisch antwoord op alle vragen die je hebt, of gebruik de eenvoudige neem contact met ons op optie om een ​​gratis consult te boeken met een van onze specialisten, die je kan helpen beslissen of de SMP-procedure de juiste keuze voor jou is.