Deze do’s en don’ts helpen u om u haardos er prachtig uit te laten zien door aan te tonen hoe u een aantal veel voorkomende fouten kunt voorkomen die haaruitval kunnen veroorzaken.

De don’ts

Beschadig uw haar niet met hitte en chemicaliën

Veel haaruitvalaandoeningen worden veroorzaakt door factoren in het lichaam, zoals een vitaminetekort of de genen. Beschadiging van uw haar met stylingstechnieken en -producten kan echter ook van invloed zijn op de groei. Vermijd haarbreuk door het minimaliseren van toepassingen van hitte en chemische producten en het gebruiken van haarstijlen die bovenmatige spanning uitoefenen op de haarfollikels.

Negeer ongewone haaruitval niet

Als u merkt dat u plotseling meer haar verliest dan normaal of als er kale plekken verschijnen op uw hoofd, negeer deze signalen dan niet. Haaruitval kan een teken zijn van veel verschillende aandoeningen die specifieke medische behandeling behoeven, waaronder schildklier- en auto-immuunziekten.

Verspil geen geld aan natuurlijke remedies haaruitval

Het is gemakkelijk om op het internet anonieme verhalen te vinden waarin wordt beweerd dat uiensap, aloë vera of een ander natuurlijk ingrediënt het nieuwste wondermiddel voor haaruitval is. Helaas, als er geen wetenschappelijk bewijs is om deze beweringen te onderbouwen, is het zeer onwaarschijnlijk dat ze werken en het zelf uitproberen is gewoon een verspilling van tijd en geld.

De do’s

Win deskundig advies in over uw haaruitval

Als u zich zorgen maakt over haaruitval, zal het inwinnen van deskundig advies u geruststellen en u in staat stellen om geïnformeerd te worden over uw behandelingsopties. Vinci Hair Clinic biedt gratis consulten voor mannen en vrouwen op hun vele locaties verspreid over de hele wereld.

Breng veranderingen in uw levensstijl aan om gezonder haar te krijgen

Stress en voedingstekorten zijn enkele van de belangrijkste oorzaken van haaruitval. Het leveren van de inspanning om u meer te ontspannen, uw stress te verminderen en een uitgebalanceerd dieet te volgen, kan een wezenlijk verschil maken voor de algehele gezondheid en groei van uw haar, en kan het risico om kaal te worden verminderen.

Maak gebruik van preventieve behandelingen voor haaruitval

Vinci Hair Clinic is trots om een ​​scala aan behandelingen aan te bieden die u kunnen helpen om haaruitval te voorkomen. Hun Vitruvian Line vitamine- en mineralencomplex, LLLT Laser Cap en PRP-therapie werken om een ​​gezonde, sterke haargroei te bevorderen en beschermen tegen haaruitval.

De do’s en don’ts bij het voorkomen van haaruitval