Fans van het reality-tv-programma The Only Way is Essex (TOWIE) waren verrast toen een van de sterren onlangs een grote transformatie qua uiterlijk bleek te hebben ondergaan. Bobby Norris, die in het vierde seizoen meedeed aan show, had een veel vollere baard dan hij in het verleden had. We gaan wat dieper in op de procedure die de beroemdheid onderging om zijn nieuwe uiterlijk te krijgen.

De baardtransplantatie van Bobby Norris

De 32-jarige Bobby Norris toonde zijn nieuwe baard voor het eerst tijdens de National Television Awards in januari 2019. De ster vertelde de pers en zijn volgers op de sociale media dat hij onlangs een “ingrijpende baardtransplantatie” had ondergaan om voller gezichtshaar te krijgen. Ondanks kritiek van sommigen lijkt de populaire beroemdheid heel blij met de resultaten van de operatie, omdat hij zegt dat hij zich veel zelfverzekerder voelt over zijn uiterlijk.

Hoe gaat een baardtransplantatie in zijn werk?

Bij een baardtransplantatie gaat men volgens hetzelfde concept te werk als bij een chirurgische hoofdhaartransplantatie. Tijdens de operatie worden transplantaten geoogst van het hoofd van de patiënt of in sommige gevallen van elders op het lichaam. De transplantaten worden vervolgens voorbereid en zorgvuldig in de transplantatiezone geplaatst. Net als bij een hoofdhaartransplantatie zal het getransplanteerde haar na een paar weken uitvallen en geleidelijk vervangen worden door nieuwe haargroei. Bij de meeste mannen die de procedure ondergaan, duurt het ongeveer een jaar voordat het volledige resultaat is bereikt.

Vinci Hair Clinic – specialisten in baardtransplantaties

Als u niet tevreden bent met de groei van uw gezichtshaar, zou een haartransplantatie de oplossing kunnen zijn waarnaar u op zoek was. Vinci Hair Clinics is er trots op een van de weinige bedrijven te zijn die haartransplantatieklinieken hebben die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van dit soort operaties. Hoewel baardtransplantaties veel gemeen hebben met een standaard haartransplantatie, zeggen de specialisten van Vinci dat het belangrijk is om een ​​kliniek te kiezen die specifieke expertise heeft in gezichtshaartransplantaties. Het is van essentieel belang voor de chirurg om elke prothese met zorg en precisie te plaatsen, waarbij aandacht wordt besteed aan de unieke haargroeipatronen van de patiënt en de botstructuur van het benig aangezicht. Dit zorgt ervoor dat het bereikte resultaat er volledig natuurlijk uitziet en dat het flatterend is voor de individuele kenmerken van de patiënt. U kunt meer te weten komen over deze levensveranderende en zelfvertrouwen opwekkende procedure door een consult te regelen bij de Vinci Hair Clinic bij u in de buurt.

Bobby Norris is zelfverzekerder na baardtransplantatie