Female_Hair_Loss_SolutionsAlternatieve behandelingen van het haarverlies voor vrouwen bestaan om te helpen met milde tot matige haaruitval. Vinci Hair Clinic team van experts kunnen u helpen om uw verloren haar terug te krijgen en geven u een vollere haardos.

Minoxidiloplossing

Minoxidil (handelsnamen: Rogaine en Regaine) is een vasodilator die ontspant gladde spiercellen in de bloedvaten. Werd eerst gebracht voor de behandeling van hoge bloeddruk, maar patiënten die dat gemerkt overmatige haargroei als bijwerking. Vervolgens werd gevonden dat de directe toepassing van Minoxidil-oplossing op de hoofdhuid kan de haargroei te stimuleren. Ondanks deze bevinding is het vermogen Minoxidil om haar groei te bevorderen niet volledig begrepen. Sommigen geloven dat haargroei verbetert door het verminderen van de stroom van calcium in de cellen, die de haargroei vezels vermindert. Minoxidil sulfaat stimuleert kaliumionen de cellen binnendringen en remt de influx van calcium, vergemakkelijkt haargroei. 3% minoxidil oplossing wordt aanbevolen voor vrouwen in plaats van de 6% meestal gebruikt voor mannen.

Finasteride

Finasteride (Proscar, Propecia) werd voor het eerst op de markt gebracht om prostaat problemen bij mannen te behandelen. Momenteel, is bewezen productie van DHT, een stof waarvan bekend haarfollikels schade voorkomen. Hoewel het was het eerste geneesmiddel goedgekeurd door de FDA voor de behandeling van haarverlies bij mannen, is het nooit goedgekeurd voor de behandeling van haarverlies bij vrouwen. Finasteride is bekend dat geboorteafwijkingen veroorzaken en wordt niet aanbevolen voor gebruik door vrouwen.

Ketoconazol

Ketoconazole (Nizoral) wordt gebruikt voor de behandeling van schimmelinfecties. Het heeft ook anti-androgene eigenschappen en kan een afname van de productie van testosteron en andere androgenen van de bijnier en de eierstokken. Door deze effecten kan worden gebruikt voor de behandeling van haaruitval.

Lees Meer Over Medische haaruitval behandelingen voor vrouwen:

Bloedplaatjes rijk Plasma (PRP) voor Vrouwen

Bloedplaatjes rijk Plasma (PRP) voor Vrouwen
Bloedplaatjes rijk plasma, of vaak genoemd als PRP, wordt geconcentreerd bloedplasma (samenstelling van bloed) die ongeveer vijf keer het aantal bloedplaatjes in normale bloedcirculatie in ons lichaam bevat.

Lees Meer

(LLLT) Laser Cap behandeling voor haarverlies voor Vrouwen

(LLLT) Laser Cap behandeling voor haarverlies voor Vrouwen
Based on photo-biotherapy principles, LLLT involves stimulation of the scalp through low-level light lasers, which are known to increase blood flow and prevent the harmful effects of dihydrotestosterone. Cells that absorb laser light are believed to result in stimulation of cell metabolism and improved blood flow.

Lees Meer

Mesotherapie voor nieuwe haargroei

Mesotherapie voor nieuwe haargroei
De Alomesa® Mesotherapie van de Vinci Haarkliniek is een zeer effectieve niet-chirurgische oplossing voor haaruitval en helpt om de dikte van dun en dof haar te vergroten.

Lees Meer