WimpertransplantatiesEen wimpertransplantie is waarschijnlijk een van de meest delicate haartransplantaties waar een klant om kan vragen en mag alleen worden uitgevoerd door chirurgen met jarenlange ervaring, evenals een specialisatie in delicate haartransplantaties.

Het verlies van je wimpers kan te wijten zijn aan een aantal redenen, waaronder overmatig plukken, geboorteafwijkingen, trauma of stress. Het visuele en emotionele verschil dat een gebrek aan volle wimpers in een persoon teweeg kan brengen kan echt verwoestend zijn.

Een van de belangrijkste redenen voor het verlies van je wimpers kan het overmatig gebruik van wimperextensions zijn, die permanent wimperverlies kunnen veroorzaken. Dit soort “trauma” dat de oorzaak is van de  zogenaamde “traction alopecia ‘, vergelijkbaar met de schade aan de hoofdhuid follikels door te strak vlechten van het haar, haarextensions of dwangmatig trekken aan het haar.

Indien je lijdt aan wimperbeschadiging, kunnen de wimpers teruggroeien, maar vaak is dit niet het geval. Als de wimperschade inderdaad permanent is, kan een wimpertransplantatie de verloren wimpers vervangen. Een wimpertransplantatie kan ook worden uitgevoerd om korte, dunne of zwakke wimpers te versterken.

De Vinci Haarkliniek is er trots op een van de weinige haartransplantatie klinieken te zijn die deze behandeling aanbieden. Je eigen levende haar wordt veilig en permanent getransplanteerd om je wimpers nieuw te vormen. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en het is de beste optie om je wimpers permanent te restaureren nadat ze zijn uitgevallen of gestopt zijn met groeien.
Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis consultatie te regelen en ook om te zien of je een geschikte kandidaat bent voor deze behandeling. Ons klinisch team zal blij zijn om je te helpen en geeft je alle informatie die je nodig hebt.

Om je dichtstbijzijnde kliniek te vinden, kijk op onze locatie pagina.