Voor vrouwen met haaruitval geeft de Vinci FUT-behandeling vaak het best mogelijke resultaat omdat haaruitval voor vrouwen een dramatische en vaak levensveranderende impact heeft en het vaak veel moeilijker voor vrouwen is om mee om te gaan, dan voor mannen.

Als een diagnose van de haaruitval is gemaakt en als je een goede kandidaat voor de procedure bent komen de vaardigheden van het medisch team om de hoek kijken en van ons team kun je niets minder dan een volkomen natuurlijk, niet op te sporen resultaat verwachten, en ook onze eerste klasse service en patiëntenzorg.

Lucille Before

Lucille After

Folliculaire Unit Transplantatie (FUT)

De FUT gebeurt onder plaatselijke verdoving. Een strook haar wordt verwijderd uit het donorgebied dat is gelegen aan de achterzijde van het hoofd waar de haarfollikels permanent zijn en niet aangetast door dunner en kalen. Zodra de follikels verwijderd zijn, worden ze onder de microscoop ontleed in folliculaire eenheden (ook bekend als grafts) en voorbereid om op de receptieplaats te worden geïmplanteerd. De ontvangende plaats wordt voorbereid er kleine spleetjes in te maken waar de follikels dan in worden geïmplanteerd.

Zodra de follikels in de spleetjes zijn geïmplanteerd, zal het haar op natuurlijke wijze gaan groeien. De Vinci FUT is de snelste methode om grote kale plekken te dekken, in een enkele 4-6 uur durende sessie, in een van onze gespecialiseerde klinieken of ziekenhuizen.

Voordelen van een Vinci Haartransplantatie voor Vrouwen

  • Grote kale plekken kunnen worden gedekt in een sessie
  • De mogelijkheid om volheid toe te voegen aan de gehele bovenkant van het hoofd
  • Geen scheren van het hoofd
  • Grote mate van volheid door onze dichte verpakking-sessies
  • Volledig onzichtbaar resultaat door onze geavanceerde methoden
  • Ingreep gebeurt onder plaatselijke verdoving
  • Weinig tot geen nazorg nodig
  • Was en stijl je haar de volgende dag en je gaat binnen 48 uur weer gewoon je dagelijkse gang.

De meeste mensen zijn zich er niet van bewust dat vrouwen evenveel last kunnen hebben van kaalheid als mannen, totdat zijzelf of iemand die ze kennen dit ervaart. Haaruitval kan tijdelijk of permanent zijn. Permanent haarverlies of genetisch bepaalde vrouwelijke kaalheid is te vergelijken met mannelijke kaalheid; echter, het patroon van haarverlies is verschillend. Tijdelijke kaalheid kan het gevolg zijn van medische aandoeningen, van een schok of stress, hormonale schommelingen, en nog veel meer.

Diffuse haaruitval komt vaak voor bij vrouwen, waardoor het moeilijk te diagnosticeren is, omdat het dunner worden plaats vindt over de hele hoofdhuid. Vaak is er een familiale voorgeschiedenis van haarverlies: moeder, zussen, oma’s en tantes. Gelukkig voor hen, hebben vrouwen meer opties op het gebied van haarstyling om hun haarverlies te verbergen.

Vrouwelijke alopecia (kaalheid) is genetisch bepaald, maar kan zich openbaren aan beide kanten van de familie, net als bij mannelijke kaalheid. Het Ludwig classificatiesysteem wordt gebruikt om de omvang van het haarverlies te bepalen en om de diagnose van de specifieke oorzaak te stellen. Drie gradaties van haarverlies zijn in dit systeem te vinden: licht, matig, en uitgebreid. Als het haarverlies niet te groot is, kan een haarrestauratie (transplantatie) behandeling met succes worden uitgevoerd.

De vele mogelijke kwalen en aandoeningen die het haar van een vrouw kunnen aantasten, kunnen moeilijk te diagnosticeren zijn. Daarom is het raadzaam om een ​​gecertificeerde professional te raadplegen. En natuurlijk zal ontkenning het haarverlies zeker niet beëindigen. Het beste is om de realiteit onder ogen zien en te kijken naar wat er aan gedaan kan worden.  Want er zijn wel degelijk oplossingen voorhanden.