Hair Transplant for WomenDe ingreep wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd door een gespecialiseerde arts van Vinci die wordt bijgestaan door opgeleide haartransplantatie technici. Je zult in staat zijn om de volgende dag je normale leven weer op te pakken. Haartransplantaties kunnen worden gebruikt om gebroken haarlijnen te vervangen of om ze een meer vrouwelijke vorm te geven en er wordt geïmplanteerd in dunne of kale plekken, zelfs in gebieden waar nooit eerder haar heeft gegroeid.

Zodra het haar is geïmplanteerd zal het vanzelf op natuurlijke wijze gaan groeien en totaal niet opvallen waardoor het de perfecte permanente oplossing is voor haarverlies bij vrouwen.

Haartransplantaties voor vrouwen omvatten:

Haartransplantatie voor Vrouwen FUT

Haartransplantatie voor Vrouwen FUT
Voor vrouwen met haaruitval geeft de Vinci FUT-behandeling vaak het best mogelijke resultaat omdat haaruitval voor vrouwen een dramatische en vaak levensveranderende impact heeft en het vaak veel moeilijker voor vrouwen is om mee om te gaan, dan voor mannen.

Lees Meer

Wimpertransplantaties

Wimpertransplantaties
Een wimpertransplantie is waarschijnlijk een van de meest delicate haartransplantaties waar een klant om kan vragen en mag alleen worden uitgevoerd door chirurgen met jarenlange ervaring, evenals een specialisatie in delicate haartransplantaties.

Lees Meer

Een persoonlijk consult is de snelste manier om erachter te komen of je een geschikte kandidaat bent voor een haartransplantatie of dat andere behandelingen meer aan te bevelen zijn; al onze consulten zijn gratis en vrijblijvend.

Vrouwen beginnen zich te realiseren hoe effectief haartransplantaties kunnen zijn voor haarverlies bij vrouwen, net als voor mannen, en vandaag de dag is een vijfde van onze klanten vrouw. Hoewel de oorzaken van vrouwelijk haarverlies moeilijker te identificeren zijn, zijn ze vaak gerelateerd aan menopauze, zwangerschap, hormonale veranderingen en andere medische factoren.