Wilt u dikker, sterker en beter uitziend haar krijgen zonder een operatie te hoeven ondergaan?

Bent u geïnteresseerd in het onderhoud van uw haar en het opnieuw laten groeien van uw dunner wordende haar zodat het er weer net zo gezond uit zal zien als vroeger?

Alomesa® Mesotherapie

De Vinci Hair Clinic Alomesa® Mesotherapie is een uiterst effectieve niet-chirurgische oplossing voor haaruitval en kan helpen uw haar dikte te maken en de conditie van dun, dof haar te verbeteren.

De traditionele mesotherapie wordt al tientallen jaren gebruikt voor gezichtsverjonging, gewichtsverlies, vermindering van cellulitis en de behandeling van andere lokale problemen. Deze behandeling is ook onder de aandacht gekomen van specialisten op het gebied van haaruitval, vanwege het feit dat de behandeling rechtstreeks op het getroffen gebied wordt toegepast voor een hoge mate van werkzaamheid.

De Alomesa® Mesotherapie combineert traditionele mesotherapie-technieken met de meest geavanceerde medicijnen en vitamines voor haaruitval.

Mesotherapie

Tijdens de behandeling wordt een kleine hoeveelheid van onze Alomesa® Mesotherapie-formule rechtstreeks in de hoofdhuid geïnjecteerd. Terwijl orale medicatie door het spijsverteringsstelsel moet gaan voordat ze in de bloedbaan wordt opgenomen, wordt de mesotherapie-formule rechtstreeks bij de haarfollikels afgeleverd. Deze methode vermenigvuldigt de effecten van de formule en biedt effectievere resultaten dan alleen orale of plaatselijke oplossingen.

De Alomesa® Mesotherapie kan worden gebruikt voor de behandeling van mannen en vrouwen met dunner wordend haar, mannelijke patroonkaalheid en vrouwelijke haaruitval veroorzaakt door erfelijke of hormonale aandoeningen. Deze therapie is ook populair bij diegenen die gewoonweg dikker, sterker en gezonder haar willen hebben.

alomesa-therapy-before-and-after-01

Veelgestelde vragen over de Vinci Alomesa® Mesotherapie

Is de Vinci Alomesa® Mesotherapie-behandeling veilig?

Ja, de Vinci Alomesa® Mesotherapie is 100% veilig en het komt zelden voor dat patiënten bijwerkingen ondervinden van de behandeling. We gebruiken alleen onze eigen gepatenteerde formule van door de FDA goedgekeurde medicijnen, natuurlijke vitamines en kruiden. De formule is ontwikkeld door de experts van Vinci Hair Clinic, die jarenlange ervaring hebben op het gebied van haaruitval en haarherstel.

Is de behandeling pijnlijk?

Sommige patiënten ervaren een licht ongemak, maar de behandeling is niet pijnlijk. We minimaliseren het ongemak door samen met de Alomesa®-oplossing een mild verdovend middel toe te dienen.

Hoe snel na de eerste behandeling kan ik resultaten verwachten?

De resultaten van elke behandeling op het gebied van haarherstel variëren altijd van persoon tot persoon, maar in de meeste gevallen duurt het twee tot drie maanden voordat de resultaten zichtbaar zijn. Hoewel sommige patiënten binnen enkele weken na het begin van de behandeling al goede resultaten melden, is het beter om drie tot zes maanden de tijd in acht te nemen om het volledige effect van de behandeling tot zijn recht te laten komen.

Moet ik thuis medicijnen gebruiken?

Naar onze mening worden de beste resultaten op het gebied van  haarherstel bereikt door de Alomesa® Mesotherapie te combineren met medicatie, maar dit is een individuele keuze en niet verplicht. Voor die patiënten die de combinatie van medicatie en mesotherapie willen proberen, zullen de artsen van Vinci Hair Clinic alle noodzakelijke medicijnen voorschrijven, waarbij ze de medicatie kiezen op basis van het type haaruitval, de leeftijd en het geslacht van de persoon die wordt behandeld.

Kan van deze therapie gebruik worden gemaakt in combinatie met PRP en medicatie tegen haaruitval?

Ja, het kan zijn dat uw behandelplan PRP of medicijnen als onderdeel van uw Alomesa-therapie® aanbeveelt. Vraag de adviseur van uw Vinci Hair Clinic naar meer informatie.

Waar kan ik de Alomesa® Mesotherapie voor haaruitval ondergaan

U kunt de Alomesa® Mesotherapie ondergaan in de meeste vestigingen van Vinci Hair Clinic en ook in enkele aangesloten centra, verspreid over de hele wereld. Neem voor meer informatie contact op met uw dichtstbijzijnde centrum: