Vinci Hair Clinic Maxogaïne is een lokaal toe te passen medicijn voor haarherstel voor de behandeling van androgene alopecia bij mannen en vrouwen. Het bevat FDA-goedgekeurd minoxidil en azelaïnezuur om haaruitval te voorkomen en de haargroei te stimuleren.

De specialisten van Vinci Hair Clinic hebben Maxogaine ontwikkeld om een veilige, praktische en effectieve behandeling voor haaruitval bij mannen en vrouwen aan te bieden.

  • FDA goedgekeurde medische behandeling voor mannen en vrouwen met androgene alopecia *
  • 25 – 50% sterker dan het in de winkel verkrijgbare minoxidil/rogaine
  • De synergie van het sterkere minoxidil en azelaïnezuur levert betere en snellere resultaten op
  • Kan haaruitval stabiliseren, de voortgang ervan stoppen en fijne en zwakke haartjes laten groeien
  • Ongeparfumeerde, sneldrogende, niet-irriterende formule
  • Kan worden gebruikt in combinatie met andere behandelingen voor haarherstel om de algehele resultaten te verbeteren
  • Druppelfles voor eenvoudige dosering en toepassing op de hoofdhuid

* Maxogaïne is verkrijgbaar in twee sterktes: Maxogaine Forte (minoxidil 6%, azelaïnezuur 3%) en Maxogaine (minoxidil 3%, azelaïnezuur 1%). Maxogaine Forte wordt meestal gebruikt voor de behandeling van mannen, en in sommige gevallen vrouwen, terwijl Maxogaine in het algemeen wordt gebruikt voor de behandeling van vrouwen. De experts van Vinci Hair Clinic kunnen u helpen te beslissen welke sterkte van Maxogaine het beste past bij uw individuele behoeften en haarhersteldoelen.

Hoe werkt Maxogaine?

Maxogaïne bevat de werkzame bestanddelen minoxidil en azelaïnezuur. Het wordt rechtstreeks op de hoofdhuid aangebracht om de haarzakjes te stimuleren, de haargroei te bevorderen en de progressie van de haaruitval bij vrouwen en mannen te stoppen. Personen die lijden aan androgene alopecia die dagelijks Maxogaine of Maxogaine Forte gebruiken, kunnen een significante verbetering in hun toestand zien en een einde maken aan hun zorgen over haaruitval.

Waarom is Vinci Hair Clinic Maxogaine effectiever dan Minoxidil/Rogaine?

Vinci Hair Clinic gebruikt al jaren de combinatie van minoxidil en azelaïnezuur. Patiëntenquêtes tonen aan dat 94% van de gebruikers van Maxogaine * betere resultaten rapporteerden dan met alleen de behandeling met minoxidil, waardoor Maxogaine de meest effectieve actuele oplossing is die beschikbaar is voor haaruitval.
* Vinci Hair Clinic, 2016

Minoxidil

Minoxidil is door de FDA goedgekeurd voor de behandeling van haaruitval gedurende meer dan 20 jaar en is sindsdien het meest gebruikte medicijn voor haaruitval. Het was het eerste door de FDA goedgekeurde medicijn voor haaruitval bij mannen en vrouwen. Minoxidil verwijdt bloedvaten in de hoofdhuid, waardoor de zuurstof-, bloed- en voedingsstromen naar de haarzakjes worden verbeterd, wat essentieel is voor de gezondheid van haar en hoofdhuid. Dit resulteert in gezondere follikels die in staat zijn om dikkere, langere haren te produceren.

Azelaïnezuur

Azelaïnezuur wordt gebruikt om verschillende huid- en hoofdhuidaandoeningen te behandelen. Het vermindert ontstekingen en helpt de hoofdhuid in optimale conditie te houden. Azelaïnezuur speelt ook een rol bij het remmen van de productie van 5-alfa-reductase, wat resulteert in lagere niveaus van Dihydrotestosteron (DHT). Aangezien DHT sterk verbonden is met androgene alopecia bij zowel mannen als vrouwen, helpt het aanbrengen van azelaïnezuur op de hoofdhuid om de progressie van haaruitval te stoppen en haargroei te bevorderen. Het helpt ook om ontstekingen en onregelmatigheden van de hoofdhuid te behandelen die kunnen bijdragen aan haaruitval.

Kan Maxogaine worden gebruikt in combinatie met andere haartransplantatiebehandelingen?

Maxogaine is compatibel met andere haarhersteloplossingen, waaronder FUE- en FUT-haartransplantaties. De artsen van Vinci adviseren over het algemeen om andere haartransplantatiebehandelingen met Maxogaine te combineren om het algehele resultaat te verbeteren.

Maxogaine kan ook worden gebruikt in combinatie met de Vinci LLLT-laserkap en de Vitruvian Line-vitamines en mineralen supplementformule, en is samen met deze haarherstelproducten verkrijgbaar in het Vinci Preventie en Stimulatie Pakket (VPSP). Het pakket is geschikt voor gebruik door iedereen die zijn haar wenst te onderhouden en te herstellen en is uitsluitend verkrijgbaar bij Vinci Hair Clinic.

Waar kunt u Vinci Hair Clinic Maxogaine (Minoxidil & Azelaic Acid) kopen?

U kunt uw voorraad Maxogaine alleen maar bestellen bij Vinci Hair Clinic-locaties en onze online winkel. Voor volledig gemak, kiest u het beste voor onze abonnementsservice en laat u uw Maxogaine afleveren op het adres van uw keuze.

Verdere informatie over Maxogaine en haarherstelbehandelingen

Als u meer informatie wilt over hoe Maxogaine kan helpen om haaruitval te stoppen of om meer te weten te komen over andere haarherstelbehandelingen, boek dan een gratis consult bij uw dichtstbijzijnde Vinci Hair Clinic.