Laser Cap Treatment For men

De Laser Cap behandeling voor haarverlies, is een niet-invasieve behandeling, zonder bijwerkingen, geschikt voor zowel mannen als vrouwen, 100% FDA (Food and Drug Association) goedgekeurd, compatibel met andere Vinci haaruitval behandelingen en is betaalbaar en gebruiksvriendelijk.

Er zijn vele redenen waarom mensen zo enthousiast zijn over de LC Elite Laser Cap behandeling en de voordelen die ze kan bieden voor de haargroei. De LC Elite Laser Cap is het nieuwste en meest draagbare apparaat op de markt en brengt je het beste van de in de klinieken gebruikte lasers bij je thuis.  Daardoor kun je je haarverlies op een kosteneffectieve manier thuis en op een volledig veilige manier behandelen.

Belangrijkste factoren:

  1. Volledig non-invasief: de Laser Cap Elite bevordert haargroei op een volledig veilige en door de gebruiker gecontroleerde manier.
  2. Stimuleert bestaande haren om te groeien en stimuleert nieuwe haargroei.
  3. Gemakkelijk camoufleerbaar in een hoed of pet, 100% draagbaar.
  4. Werkt goed in combinatie met de normale haartransplantatie behandelingen en verhoogt hun effecten.

Van de LLLT oftewel Low Laser Light Therapy (athermische laserthearpie) is bewezen dat het een fantastische behandelingswijze is van pijn, artrose, gewrichtsaandoeningen en algemene wondgenezing. Zijn opkomst in de geneeskunde gaat terug tot in 1967, toen deze behandeling een positief effect bleek te hebben op het opnieuw laten groeien van haar tijdens een kankergerelateerd experiment. Deze lasers waren aanvankelijk extreem duur, heel groot en moeilijk te gebruiken voor haarverlies behandelingen. Nu hebben experts die kennis ter hand genomen en de LC Elite Laser Cap gecreëerd.

Laser Cap Treatment

Hoe Werkt De Behandeling?

De behandeling heeft het meeste effect in het versterken en helpen van zwakke of dunne haartjes. Door het stimuleren van de haarfollikels, vermindering van ontsteking en verlenging van de groeifase van de haarfollikels (de anagene fase) waarvan bekend is dat hun groeitijd vermindert naarmate we ouder worden. Je kunt deze behandeling zien als niet alleen de behandeling van haaruitval, maar ook als een behandeling om de veroudering van je haar tegen te gaan.

Degenen die traditionele medicijnen zoals Finasteride (Propecia) en Minoxidil (Rogaine) gebruiken, kunnen daarnaast ook profiteren van de laser haarbehandeling omdat zijn mechanisme een aanvulling vormt op dit soort behandelingen, door de reeds bereikte resultaten nog verder te verbeteren. Haartransplantatie patiënten kunnen deze behandeling ook gebruiken als een manier om hun oorspronkelijke haar te behouden en hun investering in een gezondere haardos te beschermen.
Laser Cap Treatment For women

Studies tonen aan dat de LLLT-behandeling voor haarverlies even goed werkt bij mannen en vrouwen en vele kankerpatiënten die hun haar hebben verloren als gevolg van bestraling of chemotherapie zijn nu begonnen met de Laser Cap behandeling om hun haren weer te laten groeien.

Waar is de Laser Cap beschikbaar?

De LC elite is alleen verkrijgbaar via de Vinci Haarkliniek. Ons team van specialisten en artsen zal in beeld brengen of je geschikt bent om dit soort behandeling te ondergaan. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact op nemen met de de dichtstbijzijnde kliniek, of je kunt het onderstaande contactformulier invullen en we nemen dan contact met je op en je krijgt alle verdere informatie. Ons ervaren team zal je helpen bij het beoordelen of dit ook de juiste behandeling voor jou is.

Neem Vandaag Nog Contact Op Met Vinci Over De Elite Laser Cap Behandeling:

Preferred Clinic:

Please enter the code:

Fc